anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
19 Dec 2013 - 25 Dec 2013
stats

Voluntar in Spania

Asociatia Mojo de Caña, din Las Palmas de Gran Canaria Spania, cauta voluntari pentru un proiect SEV (Serviciul European de Voluntariat) de gazduire ce urmeaza sa fie depus la urmatorul termen limita, prin noul program de finantare Erasmus+ - mobilitati pentru voluntari. Termenul limita pentru trimiterea aplicatiilor: 25 decembrie 2013.

Apelul este deschis voluntarilor din toata Europa, asta inseamna ca si competitia este una destul de dura. Importante in procesul de selectie vor fi motivatia ta de a face voluntariat, seriozitatea si sinceritatea cu care completezi formularul de aplicatie, dorinta de a lua parte la proiectul de voluntariat si nu motivatia de a locui in tara gazda.

Aplicatiile se trimit la adresa cv.svemojo@gmail.com

Informatii despre activitati gasesti in documentul atasat.

Locuri disponibile, pentru stagii de cate 9 luni. Nu s-a decis inca perioada de incepere a stagiului, dar va fi, cu siguranta, dupa iulie 2014:


a) 8 in insulele Gran Canaria

b) 2 in insulele Fuerteventura


c) 2 in insulele Lanzarote

IMPORTANT: selectia este realizata de organizatia gazda din Spania. Un raspuns favorabil acum, nu garanteaza participarea ta la proiect, urmatorul pas fiind depunerea unei cereri de finantare catre Comisia Europeana si aflarea unui raspuns final, undeva in luna aprilie 2014.

Mai multe informatii: www.mojodecaña.orgsve@mojodecana.org

Sursa: t4uth.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.