anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
06 Feb 2015 - 10 Apr 2015
stats

Voluntari la Festivalul Serile Filmului Romanesc

Festivalul Serile Filmului Romanesc TIMPUL cauta voluntari! Persoanele care doresc sa faca parte din echipa de voluntari a festivalului se pot inscrie in perioada 6 februarie – 10 aprilie. Varsta minima a aplicantilor: 14 ani impliniti. 

De la an la an, provocarile pe care le-au presupus organizarea festivalului de film Serile Filmului Romanesc TIMPUL au devenit tot mai incitante. Vreme de cinci editii, festivalul a crescut ca amploare si recunoastere, iar acum, la editia cu numarul sase, liniile par definite in mod clar.

La editia de anul acesta a festivalului Serile Filmului Romanesc TIMPUL, cinefilii vor putea viziona o serie de filme care au obtinut premii importante atat in tara, cat si in strainatate. De asemenea, festivalul sustine si aduce in fata publicului noile filme din cinematografia romaneasca, avand o abordare diferita, dar incarcate de mesaje puternice.

Pe langa proiectiile ce vor avea loc in cele cinci zile ale festivalului, ca in fiecare an, publicul va avea ocazia de a-si hrani curiozitatile cu privire la anumite productii stand de vorba cu actori, regizori sau critici de film.

Sursa: serilefilmului.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.