anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
Experienta internationala
Expira: 
27 Aug 2014 - 07 Sep 2014
stats

„Work is my passion”, in Lituania

Organizatia Romanian Youth Movement for Democracy cauta 6 participanti (5 tineri cu varsta cuprinsa intre 18 si 23 de ani + 1 lider) pentru a participa la schimbul de tineri “Work is my passion”, ce se va desfasura in Daugirdiškės, Lituania, in perioada 18 – 26 octombrie. Data limita pentru trimiterea aplicatiilor este 7 septembrie (pe principiul primul venit-primul selectat).

Locul: Daugirdiškės, Lithuania (20 km de Vilnius). Imagini de la un proiect anterior desfasurat in aceeasi locatie gasiti la acest link.

Perioada:
- Vizita de pregatire: 11 – 13 Septembrie (1 lider + 1 participant)
- Schimb de tineri: 18 – 26 Octombrie (5 participanti + 1 lider)

Tema proiectului: Transformarea hobby-ului intr-un loc de munca. La finalul proiectului participantii vor avea dezvoltat un plan de afaceri cu pasii necesari pentru crearea locului de munca pornind de la pasiunile fiecaruia.

Profilul participantilor: liceeni, studenti, tineri someri si tineri care au deja un loc de munca pe care il apreciaza sunt deopotriva incurajati sa aplice. Varsta participantilor este cuprinsa intre 18 si 23 de ani. Nu exista limita de varsta pentru liderul grupului.

Reguli financiare:
- 100% din costurile de transport pentru vizita de pregarire
- 70% din costurile de transport pentru schimbul de tineri
- Cheltuielile cu masa si cazarea sunt asigurate de organizatori.

Mai multe informatii despre proiect gasiti in fisierul atasat: Infopack Work is my passion_RYMD

Cei interesati sa participe ne pot contacta la numarul de telefon 0747476836 sau la adresa de email mariandamoc@rymd.ro, persoana de contact Marian Damoc, presedinte RYMD.

Sursa: rymd.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.