anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
20 Jul 2013 - 20 Aug 2013
stats

Youth exchange in Ungaria

Team for Youth cauta 6 tineri intre 18 si 25 de ani care sa participe la un schimb de tineret in Ungaria (Dress code International Youth Exchange), in perioada 1-10 septembrie 2013. Activitatile se vor desfasura in localitatea Vértesboglár, impreuna cu alti tineri veniti din Bulgaria, Germania, Ungaria, Italia, Romania si Suedia.

Imagine: 

Participantii isi vor devota timpul pentru a descoperi cum comunica moda, cum influenteaza perceptia celor din jur. Se vor descoperi obiceiurile de imbracaminte specifice subculturilor, diferentelor intre sexe, drepturilor omului. Se vor urmari subculturile care creeaza moda si se va incerca identificarea elementelor care fac ca ceva sa fie “cu stil”.

In timpul proiectului se vor folosi metode de lucru nonformale: ateliere, conversatii in grupuri mici si o multime de jocuri pentru ca participantii sa inteleaga cum imbracamintea ne afecteaza viata si cum ne putem folosi de ea pentru a comunica sau a trimite un mesaj comunitatii.

La fel ca la toate schimburile de tineret, 70% din costurile de transport si 100% din costurile de cazare si masa sunt asigurate de catre organizatori.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati, iar daca v-ati hotarat, asteptam CV-ul vostru in limba engleza la adresa ionut@t4uth.ro pana pe (cel tarziu) 20 august 2013.

Sursa: t4uth.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.