Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
14 Oct 2016 - 10:00 - 18 Oct 2016 - 20:00
Loc: 
Atrium Palas Mall
stats

Arca lui Gutenberg - editia a doua

In perioada 14 - 18 octombrie 2016, in Atrium Palas Mall Iasi se va desfasura a doua editie a Targului de Carti si Arte Frumoase ARCA LUI GUTENBERG, eveniment organizat de Librariile SEDCOM LIBRIS Iasi. 

Principalii parteneri ai evenimentului sunt Primaria Municipiului Iasi, Palas Mall Iasi si Organizatia Patronala AGORA a Societatilor pentru Difuzarea Tipariturilor si a altor Bunuri Culturale din Romania. Partenerul cultural al evenimentului este Universitatea Nationala de Arte „George Enescu” din Iasi, iar partenerul educational, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi.

La aceasta editie participa aproximativ 90 de expozanti din intreaga tara si Republica Moldova (edituri, companii de difuzare de carte romaneasca, straina, papetarie si muzica, galerii de arta, artisti plastici etc.) organizati in 40 de standuri pe o suprafata construita de aproximativ 1.000 mp in Atrium nivel 0 din cadrul Palas Mall Iasi.

In standuri este prezenta o gama de carte diversa: carte universitara, academica si stiintifica, carte de specialitate pentru beletristica pentru zeci de domenii de interes, bibliografie scolara si carte pentru copii si tineret etc., iar ofertele sunt numeroase si generoase.

Programul cultural numit JURNAL DE BORD contine peste 70 de lansari de carte, dar si numeroase momente artistice (muzica si teatru), la realizarea carora participand cadre didactice universitare, scriitori, critici literari, editori etc.

Marti, 18 octombrie 2016, la ora 13.00, vor fi decernate Diplomele ARCA LUI GUTENBERG pentru directii editoriale de prestigiu.

Sursa: comunicatul de presa 

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.