Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
27 Oct 2016 - 10:00
Loc: 
Camera de Comert si Industrie
stats
Adresa: 
Bd. Carol I 27
Telefon: 
0232 268 001

Atelierele si conferintele BuzzCamp 16

BuzzCamp este mai mult decat un targ de joburi, este un eveniment dedicat dezvoltarii personale, orientarii in cariera si recrutarii specializate pentru studenti si absolventi. Cu alte cuvinte, este mixul profesional pe care il cautai de mult si care te poate ghida catre cariera mult dorita.

In cadrul evenimentului, noi ne luam angajamentul sa ne concentram pe dezvoltarea ta personala si pe orientarea in cariera, iar tie iti ramane sa ii convingi pe reprezentantii companiilor prezente la eveniment ca esti persoana de care au nevoie. Esti pregatit sa te implici in viitorul tau?

Workshopurile BuzzCamp

Tu stii care este diferenta intre un mentor si un sef? Care sunt calitatile, dar si neajunsurile fiecaruia dintre ei? Te asteptam la BUZZCamp, la workshopul Accenture, sa identifici diferentele intre mentori si sefi, dar si importanta acestora in dezvoltarea ta! Ce zici, ne vedem? Formularul de inscriere il gasesti aici.  

Vino la workshopul SCC ca sa afli modul in care solutia Office 365 de la Microsoft sporeste eficienta proceselor de business, dar si avantajele pe care le ofera, comparativ cu solutiile clasice on-premises. Ce trebuie sa faci? Inscrie-te GRATUIT la BUZZCamp si ne vedem la workshop.  

Conferintele BuzzCamp 

“Nimic in viata nu este intamplator, asa ca orice incercare nereusita, sau refuz, este cu siguranta un pas pe care trebuie sa-l faci in drumul tau spre success! Nu uita sa te bucuri de fiecare moment!” ne spune Alina Tamba, Service Delivery Lead @Accenture. Vino la @BUZZCamp sa primesti tips&tricks de la Alina pentru a nu te da batut niciodata, in cadrul conferintei ”Perseveranta. De cate ori incerci pana reusesti?”! Inscrie-te la eveniment aici.  

Bogdan Puiu! Bucatar, formator, dar si marketer pe deasupra! Intr-o relatie deschisa cu rasul si fericirea, alimentele si bucataria, oamenii si daruirea, cu alte cuvinte: fondator al scolii de bucatari Soft&Grace, ambasador Jamie Oliver in Romania si co-fondator fundatia TROC.  Vino sa-l intalnesti la BUZZCamp Iasi la conferinta ”Perseveranta. De cate ori incerci pana reusesti?”! Aplica aici.  

Se estimeaza ca pana in 2020 aproximativ 35% din forta de munca din organizatii va fi constituita din millennials. Fast forward inca 10 ani, iar 2030 va cunoaste o piata a fortei de munca cu un split aproape perfect intre generatii: 35% millennials, 35% generatia X si 30% generatia Z. Care este impactul fiecarei generatii, pe termen lung, in organizatii? Asta vei afla de la Catalin Constantin, Organizational Development Manager @SCC la @BUZZCamp! Aplica aici pentru participare. 

Avancronica


Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.