eveniment
Data: 
15 Dec 2012 - 17:00
15 Dec 2012 - 21:00
Loc: 
Clubul Creatorilor
Bilet: 
10.00
stats
Adresa: 
Galeriile Stefan cel Mare (demisol)

Bazar si concerte la Clubul Creatorilor

Sambata, 15 decembrie, Asociatia Mai Bine va asteapta la un eveniment solidar. De la ora 17:00, la Clubul Creatorilor, valorificam obiecte la preturi modice, apoi, de la 21:00, dansam pe ritmuri alese cu Enka si Les Animaux.

Asociatia Mai Bine organizeaza un nou bazar cu lucruri pe care le valorificam la sume modice. Prin acest bazar solidar ne propunem sa prelungim durata de viata a produselor si, totodata, sa sprijinim un grup de copii cu handicap mintal si/ sau fizic de la un centru de recuperare din Iasi. Daca aveti pe acasa obiecte de prisos, le puteti aduce la Clubul Creatorilor sambata, intre orele 16:00 si 17:00. Noi le impaturim, aranjam micul butic si dupa ora 17:00, pana seara la 20:00, impartim obiecte la preturi modeste. De la ora 21:00, Enka si Les Animaux ne canta si incanta, la acelasi Club al Creatorilor. Pretul biletului este de 10 lei, iar fondurile stranse vor fi donate centrului pentru copii cu handicap.

Parteneri in organizarea acestui eveniment ne sunt Cafeneaua Acaju si Clubul Creatorilor. Activitatea face parte din proiectul Cultura Civica Contemporana, desfasurat in perioada iunie-decembrie 2012, cu sprijinul Primariei Municipiului Iasi.

Sursa: Asociatia Mai Bine

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.