eveniment
Data: 
8 Nov 2012 - 23:59 - 11 Nov 2012 - 12:00
Loc: 
Caravana BookLand
stats
Adresa: 
Iulius Mall (parter)

Concurs BookLand si Vreau.AltIasi

Anuntam acum cateva zile cea de-a doua editie a Caravanei BookLand, iar pentru ca recomandarea noastra sa fie si mai convingatoare, oferim in parteneriat cu organizatorii targului urban de carte din acest an, 5 carti ca premiu pentru cititorii nostri informati. Regulile competitiei si miza ei le aflati, ca de obicei, mai jos.

Pentru inceput, iata cele 5 volume, pe care le va primi castigatorul concursului: 92 de povesti cu carti de Stefan Caraman (Herg Benet), Psihologia invingatorilor a Elenei Popova (EuroPress), Documentul Matlock de Robert Ludlum (Editura Lider), Casa cu iedera de Florin Logresteanu (Contemporanul) si Romania Unita de Bogdan Diaconu.

Primiti aceste 5 carti daca lasati un comentariu la subsolul acestui articol, in care sa raspundeti la intrebarea concursului: "In cate orase este prezenta Caravana BookLand anul acesta?" (gasiti indicii pe Vreau.AltIasi.ro). De asemenea, nu uitati ca e nevoie sa dati share acestui articol in momentul in care e promovat pe Facebook.

Aveti timp pana duminica, 11 noiembrie, ora 12:00, urmand ca imediat sa anuntam numele castigatorului, pe care il vom alege prin tragere la sorti. Cartile pot fi ridicate doar personal de catre castigator in cursul zilei de duminica, pana la ora 22:00. Succes!

Avancronica


Interviu


Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.