Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
19 Sep 2016 - 10:00 - 3 Oct 2016 - 20:00
4 Oct 2016 - 10:00
Loc: 
Palas Congress Hall
stats

Editia a 19-a RIUF

Pe 4 octombrie, la Palas Congress Hall Iasi, cei interesati sa gaseasca un program de studiu in Romania si in strainatate se pot intalni cu reprezentantii celor mai importante universitati internationale, cu ocazia editiei cu numarul 19 a RIUF – The Romanian International University Fair.

Peste 50 de universitati si institutii de invatamant din Europa si din lume vin sa ofere vizitatorilor targului informatii valoroase despre mii de programe de studiu, dar si despre bursele si sursele de finantare la care pot avea acces tinerii romani care aleg sa invete mai departe in Romania sau in strainatate.

5000 de programe de studiu la nivel licenta, master, MBA si doctorat

Vizitatorii care vor trece pragul targului international de universitati au oportunitatea sa afle informatii despre taxele de scolarizare, posibilitatile de finantare, bursele, procedurile de aplicatie si oportunitatile de internship puse la dispozitie de cele peste 50 de universitati  prezente la RIUF - Targul International de Universitati. Marea Britanie, Olanda, Germania, Franta si Romania sunt doar cateva dintre tarile care vor avea reprezentanti ai universitatilor pe 4 octombrie la Palas Congress Hall.

Tot ce trebuie sa stii despre costurile si posibilitatile de finantare ale studiilor in strainatate

In cadrul targului, participantii pot afla informatii practice si de actualitate despre programele de studiu oferite, sursele de finantare si bursele la care au acces. La editia din aceasta toamna, vizitatorii pot afla mai multe detalii si despre:

  • Fond de burse de 1.500.000€ de la DAAD pentru licenta, master si doctorat;
  • Burse de la Coventry University doar pentru studentii romani;
  • Burse de pana la £3.000 la University of Greenwich pentru rezultate peste 9 la examentul de Bacalaureat;
  • Burse intre £1.000 si £3.000 la Nottingham Trent University pentru studentii romani

 

Consiliere educationala si de orientare in cariera gratuita

Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF poti interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Astfel, pe langa consilierea educationala, Targul International de Universitati ofera tinerilor romani o experienta completa si o imagine de ansamblu asupra parcursului lor profesional.

Peste 22.000 de elevi si studenti trec anual pragul RIUF, iar 6000 dintre acestia gasesc programul de studiu dorit la una dintre editiile Romanian International University Fair

RIUF este cel mai mare eveniment educational din Romania si Europa de Sud Est. Anual, RIUF aduce in acelasi loc peste 200 de expozanti din 20 de tari si peste 22.000 de vizitatori. De 12 ani, The Romanian International University Fair (RIUF) aduce in fata tinerilor cea mai mare oferta de studii in strainatate (licenta, masterat, MBA, doctorat), dar si oportunitatea de a beneficia de consultanta educationala gratuita in cadrul targului.

Afla tot ce trebuie sa stii despre studiile in strainatate. Intra pe www.riuf.ro, inscrie-te si vino la Palas Congress Hall Iasi, pe 4 octombrie 2016. Inregistrarea pe site iti permite accesul pe toata durata targului, inclusiv la prezentarile sustinute de catre reprezentantii universitatilor din cadrul evenimentului, iar dupa RIUF vei primi o oferta de studii personalizata in functie de tarile si domeniile tale de interes.

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizatii non-guvernamentale si companii ce dezvolta produse si servicii educationale care ajuta tinerii romani in identificarea si fructificarea oportunitatilor de dezvoltare personala. Printre programele EDUCATIVA se numara serviciile de consiliere educationala EDMUNDO, UNIVERSALIO si EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro si platforma centralizata de inscriere la universitati din Romania, AdmitereOnline.ro.

Persoana de contact: Firuta SLEVOACA, Coordonator regional RIUF; firuta.slevoaca@educativa.ro; 0758 818 164

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.