Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
9 Mar 2016 - 10:00 - 13 Mar 2016 - 23:59
Loc: 
Atrium Palas
stats

Librex 2016

In perioada 9 – 13 martie 2016, la Iasi (Palas Mall), se va desfasura editia cu numarul 24 a Targului de Carte LIBREX. Primavara cartilor la Iasi. Structural, LIBREX 2016 reuneste 160 de expozanti cu un profil axat pe tematica complexa a Targului (carte, arte vizuale, muzica, papetarie, birotica, jucarii), precum si pe zone care deriva din aceasta (institutii de invatamant, centre culturale, promotori culturali, biblioteci etc.). 

Edituri din intreaga tara, companii distribuitoare de carte romaneasca si straina, papetarie si muzica, institutii si asociatii de cultura, autori individuali etc. isi prezinta oferta, publicul avand astfel oportunitatea de a alege carti din diverse domenii de specialitate: arta, beletristica, stiinta si tehnica, calculatoare, mass-media si comunicare, medicina, psihologie, dezvoltare personala, religie, istorie, drept, economie, resurse umane, management, marketing, limbi straine, carti pentru copii, enciclopedii, dictionare si ghiduri, manuale si auxiliare didactice, carti pentru timpul liber, meditatie si recreere etc.

Aceasta editie a Targului de Carte ofera publicului de toate varstele Agenda culturala LIBREX 2016 care cuprinde numeroase lansari de carte urmate de sesiuni de autografe, intalniri literare de exceptie la Conferintele LIBREX 2016, dezbateri de specialitate, mese rotunde, recitaluri de muzica si poezie, teatru si film, expozitii de arta, editia a IV-a a Concursului de Interpretare Artistica „Micul Print”, Premiile LIBREX 2016, Tombola „Citesti si Castigi” cu sute de premii in carti si cu Marele Premiu constand intr-o Biblioteca plina cu carti oferita de MOBEXPERT etc.

Conferintele LIBREX 2016 vor fi sustinute de autorii JEAN PORTANTE, scriitor francez de origine luxemburgheza, autor de romane, povestiri, piese de teatru, poet si jurnalist, DRAŽEN KATUNARIĆ, scriitor croat, poet, prozator, eseist, CLAUDIO POZZANI, poet, scriitor si compozitor, director al Festivalului International de Poezie de la Genova, TUDOR CALIN ZAROJANU, scriitor si jurnalist, si CEZAR PAUL-BADESCU, scriitor si jurnalist roman, prezentator si realizator al emisiunii TV „Cartea cea de toate zilele”. Evenimentele LIBREX 2016 se desfasoara in cele trei AGORE EX LIBRIS (spatii de evenimente) din incinta Palas Mall (nivelul 0 si nivelul 1), in Sala Mozart (Palas Mall), la Casa Cartii si la Biblioteca Judeteana „Gheorghe Asachi” Iasi.

Pentru a consulta programul integral de lansari si evenimente intrati aici.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.