eveniment
Data: 
6 Oct 2015 - 10:00
Loc: 
Palas Congress Hall
stats

RIUF 2015

Pe 6 octombrie, la RIUF- The Romanian International University Fair vor fi prezente peste 19 universitati de stat din Maria Britanie. University of Sheffield, University of Essex si Coventry University sunt doar cateva dintre universitatile de top britanice care vor veni la Palas Congress Hall pe 6 octombrie. 

Programe de studiu in Marea Britanie, la nivel de licenta, masterat, MBA si doctorat

Vrei sa studiezi la o universitate din Marea Britanie? Pentru prima data in zona Moldovei, la RIUF te așteapta reprezentanti ai peste 15% dintre  institutiile de invatamant din Marea Britanie. Printre programele de studiu pe care acestia le propun tinerilor romani se numara si cele in domenii precum business, management, economie, marketing, advertising si multimedia, inginerie si IT, comunicare si jurnalism, stiinte politice si relatii internationale, turism, arta si design. Insa, chiar si cei care doresc sa studieze arte, geografie sau drept pot gasi programele de studiu dorite, la una dintre celor peste 19 universitati din Maria Britanie prezente la RIUF.

Peste 45 de universitati si institutii de invatamant din peste 10 tari

 

La RIUF tinerii interesati sa aplice la studii in strainatate, dar si in Romania, au ocazia sa identifice cursurile care le raspund cel mai bine intereselor si pasiunilor. Peste 3000 de programe de studiu la nivel licenta, masterat, MBA si doctorat sunt puse la dispozitie tinerilor romani de catre cele peste 45 de universitati si institutii de invatamant din tari precum Anglia, Germania, Olanda, Danemarca, Spania, Austria, Franta, Belgia, Elvetia, Italia, Norvegia, dar si din Romania.

Consiliere educationala gratuita

Pe langa gama variata de universitati prezente, la RIUF poti interactiona cu organizatiile orientate catre programele de dezvoltare personala, profesionala si orientare in cariera sau care ofera cursuri de limbi straine. Mai mult, pe intreg parcursul targului international de universitati participantii pot beneficia de consiliere educationala gratuita!

Te inregistrezi online si primesti dupa eveniment o oferta personalizata de studii

Pentru a participa la targul international de universitati RIUF trebuie sa completezi formularul online de pe www.riuf.ro/register. Inscrierea pe site iti permite accesul pe toata durata targului, inclusiv la prezentarile sustinute de catre reprezentantii universitatilor din cadrul evenimentului si, la finalul targului international de universitati, vei primi o oferta personalizata de studii in functie de domeniile si tarile tale de interes.

Cel mai mare targ international  de universitati din Europa de Sud-Est!

RIUF este cel mai mare eveniment educational din Europa de Sud-Est. Anual, RIUF este locul de intalnire a peste 200 de expozanti din 20 de tari si peste 22.000 de vizitatori. De 11 ani, The Romanian International University Fair (RIUF) aduce in fata tinerilor cea mai mare oferta de studii in strainatate (licenta, masterat, MBA, doctorat), dar și oportunitatea de a beneficia de consultanta educationala gratuita in cadrul targului.

Vino si tu in aceasta toamna, pe 6 octombrie, la RIUF Iasi sa te intalnesti cu reprezentantii celor peste 45 de universitati prezente si afla care sunt pasii pe care trebuie sa ii faci pentru a studia la universitatea pe care ti-o doresti.

Despre Grupul EDUCATIVA

EDUCATIVA este un grup de organizații non-guvernamentale și companii ce dezvoltă produse și servicii educaționale care ajută tinerii români în identificarea și fructificarea oportunităților de dezvoltare personală. Printre programele EDUCATIVA se numără serviciile de consiliere educațională EDMUNDO, UNIVERSALIO și EDMERICA, serviciul de recrutare Reviro și platforma centralizată de înscriere la universități din România, AdmitereOnline.ro.

Persoana de contact: Firuta SLEVOACA, Coordonator Regional RIUF; firuta.slevoaca@educativa.ro, 0758 818 164

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.