eveniment
Data: 
24 Oct 2012 - 11:00 - 18:00
Loc: 
Teatrul Luceafarul (intrarea principala)
stats
Adresa: 
Str. Grigore Ureche nr. 5
Telefon: 
0744.617.712

Targ de locuri de munca

Fundatia EuroEd va derula miercuri, 24 octombrie, in intervalul orar 11:00 – 18:00, unul din proiectele sale menite sa investeasca in oameni. Mai exact, la intrarea principala a Teatrului Luceafarul va avea loc un targ de joburi, eveniment materializat ca urmare a proiectului ”Imbunatatirea capacitatii de ocupare in Regiunea Nord – Est”, despre care stim ca e cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 -  2013. Cum accesul participantilor este gratuit, n-aveti nimic de pierdut daca faceti o vizita!

Targul de locuri de munca va reuni angajatori din Regiunea Nord – Est, ONG –uri si alte companii in cautare de forta de munca. Sunt asteptate toate persoanele interesate de dezvoltarea carierei profesionale.

In cadrul evenimentului, vizitatorii vor putea beneficia de consiliere din partea unei echipe de experti, vor putea consulta oferta de locuri de munca si interactiona cu potentiali angajatori in vederea ocuparii unui loc de munca.

Obiectivele proiectului sunt: facilitarea integrarii pe piata muncii, atragerea si mentinerea a cat mai multor persoane pe piata muncii, imbunatatirea capacitatii de ocupare a persoanelor inactive, a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si a somerilor, in special a somerilor de lunga durata.

Pentru informatii suplimentare privind proiectul, contactati Fundatia EuroEd, cu sediul in Iasi, Str. Florilor nr. 1 C, telefon 0232 252 850, email: oana.mihoci@euroed.ro,  www.nusomaj.info.ro.

Informatii suplimentare privind participarea la Targul de locuri de munca veti putea primi daca scrieti la una din adresele: andreea@b2bagency.ro, targdejoburi@b2bagency.ro sau daca sunati la 0744.617.712.

 

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.