eveniment
Data: 
20 Sep 2014 - 10:00 - 21 Sep 2014 - 22:00
Loc: 
Iulius Mall
stats
Adresa: 
Tudor Vladimirescu

Targul de activitati extrascolare

Pe 20 si 21 septembrie, Iulius Mall gazduieste o noua editie a Targului Activitatilor Extrascolare, ocazie cu care parintii pot alege cele mai interesante oferte de petrecere a timpului liber pentru copiii lor. Organizat sambata si duminica, evenimentul reuneste la parterul Iulius Mall aproximativ 25 de participanti din domenii diverse, precum centre de limbi straine, scoli de televiziune, actorie si teatru, agentii de modelling, cluburi de dans, muzica, pictura, sport si multe altele. 

Copiii cu inclinatii artistice pot opta pentru cursuri de scriere creativa, design vestimentar sau textil, handmade, pictura, desen, teatru, actorie, chitara, arta vocala si muzica.

Prichindeii plini de energie se pot inscrie la dansuri sportive, balet, dansuri populare si multiculturale, cluburi de arte martiale, tenis si chiar la fotbal feminin.

Piticii care viseaza sa devina vedete si sa urce pe scena sunt asteptati la cursuri de televiziune si modeling.

La targ vor fi prezente si centre educationale recreative, unde cei mici isi pot descoperi si dezvolta abilitatile, aptitudinile si cunostintele.

De la targ nu lipsesc centrele de limbi straine, copiii avand ocazia de a invata engleza, germana, franceza si italiana

Cluburile de agrement prezente pun la dispozitie cursuri de echitatie, sesiuni de tir cu arcul, catarare si alte activitati antrenante.

In plus, expozantii propun activitati recreative si pentru copiii cu dizabilitati.

Pe langa ofertele tentante, cluburile participante vor oferi publicului demonstratii antrenante, pentru ca cei mici sa experimenteze farmecul activitatilor extrascolare propuse.

Sursa: iuliusmall.com

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.