eveniment
Data: 
10 Oct 2014 - 10:00
11 Oct 2014 - 10:00
Loc: 
Palas Iasi
stats
Adresa: 
str. Palat

Targul de Cariere 2014

Iasiul deschide editia de toamna a Targului de Cariere, cea mai importanta retea de evenimente de cariera din Romania si Republica Moldova. In 10 si 11 octombrie, tinerii cu varste cuprinse intre 20 si 30 de ani, cu studii superioare absolvite sau in curs, sunt asteptati cu CV-ul la Palas cu sute de oportunitati de cariera in domenii diverse. Oferta include atat locuri de munca pentru persoane cu experienta (senior), cat si pentru incepatori (junior), precum si stagii de practica in companii. Targul va fi deschis in cele doua zile intre orele 10:00 si 16:00, iar accesul este gratuit.

Partenerii premium ai evenimentului sunt Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox si Hotel Bellaria. Delphi, Brikston, Amazon, Alten si iQuest sunt parteneri, iar printre companiile participante se mai numara Trenkwlader, SCC, Capgemini, Conex Distribution, Lear Corporation, Arhipelago, Adecco si Pirelli.

Potrivit unui studiu realizat la editiile din aceasta primavara de la Iasi, Cluj-Napoca, Sibiu si Brasov ale Targului de Cariere, tinerii romani in cautarea unui loc de munca sunt interesati mai mult de atmosfera de lucru din cadrul unei companii si de siguranta locului de munca decat de pachetul salarial oferit. Candidatii ieseni sunt cel mai interesati de antreprenoriat, peste trei sferturi declarand ca intentioneaza sa-si deschida propria afacere in urmatorii doi ani. La randul lor, sibienii sunt mai interesati de calitatea conditiilor de munca decat colegii lor din celelalte orase, in timp ce clujenii pun mai mult accent pe existenta programelor de dezvoltare a angajatilor si pe posibilitatea de a promova.

Va asteptam la o noua editie a Targului de Cariere, locul de unde iti incepi cariera.

Facebook event: Targul de Cariere Iasi. 

Web: targuldecariere.ro

Sursa: studpass.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.