eveniment
Data: 
27 Aug 2014 - 10:00 - 5 Oct 2014 - 22:00
Loc: 
Atrium Palas Mall
stats

Targul de rechizite si manuale scolare EXCELSIOR - editia I

Din pe 27 august pana pe 5 octombrie 2014, Librariile SEDCOM LIBRIS Iasi va invita la Targul de rechizite si manuale scolare EXCELSIOR - editia I, cel mai mare eveniment de profil din Iasi, sursa de aprovizionare si informare pentru toate orasele din regiunea de nord‐est a tarii, platforma ideala de unde se pot face, confortabil, relaxat si informat, toate cumparaturile pentru noul an scolar. Targul se va desfasura in incinta Palas Mall Iasi, in Atrium, nivel 0 si va reuni, sub trinomul calitate – diversitate – cantitate, zeci de branduri de papetarie, birotica si cele mai mari edituri de profil din Romania.

EXCELSIOR isi propune sa umple anul acesta ghiozdanele elevilor cu toata gama de rechizite, manuale si carti scolare de la cele mai apreciate branduri, cu preturi pentru toate buzunarele, inclusiv caiete personalizate cu poza ta la minut.

EXCELSIOR prezinta rechizitele cele mai cool, cu care se pot realiza teme dintre cele mai interesante, instrumentele de scris cele mai dorite de elevi, materiale pentru colorat si desenat, produse speciale diverse pentru activitatile artistice, genti si ghiozdane pentru tineri domni si domnisoare, materiale didactice pentru lucru acasa si in laboratoarele scolare, harti si globuri pamantesti pentru marii exploratori, mii de jocuri si jucarii pentru printese si pirati, manuale si caiete scolare, atlase, culegeri si teste pentru examenele finale, dictionare pentru micii poligloti, carti cu lecturi esentiale din bibliografia scolara, carti de metodica si psihopedagogie scolara, enciclopedii uluitoare si sute de carti de cultura generala, carti educative si produse de birotica, toate lucrurile frumoase si utile de care au nevoie elevii si studentii, dar si mii de alte produse‐surpriza.

In  paralel, EXCELSIOR dezvolta saptamanal o AGENDA cu evenimente deosebite, dedicate copiilor si elevilor: ateliere de creatie, jocuri, lecturi de  povesti, concursuri de cultura generala si karaoke, competitii de sah, activitati educative si distractive, lectii de dans de societate, lansari de carti pentru copii, manuale si auxiliare didactice, prezentari de produse de papetarie, oferte si prezentari de cursuri si meditatii, activitati culturale si  spectacole sustinute de trupe si artisti consacrati, Tombola EXCELSIOR, dar si multe alte surprize.

Alegem EXCELSIOR, pentru ca:

EXCELSIOR este un start bun pentru scoala. Ofera optimism, energie, profesionalism, dinamism si incredere in fortele proprii si in viata!

EXCELSIOR te face sa inveti de placere si sa fii cel mai bun!

EXCELSIOR aduce tot ce ai nevoie pentru cea mai buna forma de organizare a tuturor materialelor didactice necesare pentru noul an scolar, pentru toate nivelele din sistemul de invatamant. Acest lucru este, pur si simplu, eficient pentru toti clientii EXCELSIOR, din toate punctele de vedere, oferind o abordare moderna si o viziune complexa asupra a ceea ce inseamna  industria materialelor didactice si a rechizitelor scolare la aceasta ora in tara si strainatate.

Mai multe informatii 

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.