Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
adeverinta de voluntariat si certificat YouthPass
Expira: 
15 Oct 2014 - 24 Oct 2014
stats

3 tineri pentru ”SF - Science Fiction or Sustainable Future?”

Asociatia Urma recruteaza 3 tineri pentru a participa la proiectul ”SF – Science Fiction or Sustenable Future?” finantat de Comisia Europeana prin programul Erasmus+ si care se va desfasura in perioada 6–16 noiembrie la Iasi. Inscrierile se fac pana pe 24 octombrie.

Proiectul va implica 24 de participanti din Romania, Italia, Slovenia si Italia. Schimbul de tineri ”SF – Science Fiction or Sustenable Future?” vine sa contribuie la intelegerea conceptului de dezvoltare durabila, promovat activ la nivelul Uniunii Europene prin strategiile si politicile comunitare. Prin acest proiect ne propunem sa promovam ideea privind dezvoltarea durabila ca fiind parte a identitatii europene comune.

Pe parcursul celor 10 zile de invatare non-formala, tinerii vor participa la o serie de workshopuri, schimburi de bune practici, vizite de studiu, discutii cu experti in domeniu, jocuri de rol, vizionare filme, dezbateri si alte activitati. La baza acestor activitati vor sta subiecte precum politicile comunitare in domeniul dezvoltarii durabile, educatia privind dezvoltarea durabila si rolul antreprenoriatului in acest proces. Un ingredient care nu poate lipsi in cadrul schimbului de tineri este interactiunea interculturala dintre participanti prin activitati de teambuilding si petreceri cu elemente traditionale ale fiecarei tari din proiect si implicare in promovarea dezvoltarii durabile in comunitatea ieseana.

Pentru realizarea proiectului ”SF – Science Fiction or Science Fiction?”, asociatia Urma va avea in calitate de partener local organizatia Suportis Iasi, iar partenerii internationali sunt A.D.E.L. (Slovacia), Terra Vera (Slovenia) si Scambieuropei (Italia).

Daca sunteti interesati de subiect si indepliniti conditiile de eligibilitate (cunostinte de baza de limba engleza, disponibilitate de timp de la inceputul pana la finalul proiectului, varsta cuprinsa intre 19 si 30 de ani, rezident in Romania), trimiteti pana vineri, 24 octombrie, un CV si un text de maxim 20 de randuri in care sa raspundeti la intrebarea ”Science Fiction or Sustainable Future?”pe adresa: asociatia.urma@gmail.com. Mentionam faptul ca participantii vor obtine in urma proiectului o adeverinta de voluntariat si un certificat YouthPass recunoscut la nivelul intregii Uniuni Europene.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.