eveniment
Data: 
4 Oct 2020 - 11:00
Loc: 
Art + Design
stats
Adresa: 
Carol I nr. 4 (clădirea Habitat Proiect)

Atelier cu Monotremu

Atelierul are loc duminică, 4 octombrie, între orele 11-14:00, și se constituie în jurul expoziției Școală-te!, ce are ca temă principală educația sau mai bine zis felul în care artiștii (Dan Perjovschi și Monotremu) au renunțat de mult la ea, odată cu dezvățarea (unlearning) născându-se noi posibilități artistice, abordări pedagogice alternative și proiecte de viață de lungă durată.

Pe lângă o vizită ghidată a expoziției „Școală-te!”, în care vorbim despre lucrările expuse, vom realiza mai multe exerciții practice ce se folosesc de un instrument cheie în pedagogia contemporană - gamification sau „jucărificarea”. Scopul este de a experimenta educația prin arta contemporană și felul în care aceasta produce o schimbare la nivel colectiv.
 
 
Număr de locuri: 15. Public țintă: studenți sau absolvenți ai Facultății de Arte Vizuale și Design care vor să învețe să lucreze cu copiii. Pentru înscriere, e necesar să ne trimiteți un mesaj de confirmare aici: https://www.facebook.com/events/782185432557968.
 
Locurile vor fi ocupate în ordinea primirii confirmărilor.
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.