anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
bursa, cazare, masa, transport
Expira: 
06 Apr 2015 - 10 Apr 2015
01 May 2015
stats

Ateliere de lucru pentru identificarea bunelor practici in vederea sprijinirii principiului egalitatii de gen si burse

Asociatia Romana pentru Transparenta/ Transparency International Romania, in parteneriat cu Universitatea Spiru Haret, organizeaza ateliere de lucru pentru identificarea bunelor practici in vederea sprijinirii principiului egalitatii de gen in cadrul proiectului “Femei active pentru integritate si responsabilitate” prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 144/6.3/S/134919.

Daca esti salariat din cadrul:
• Mass-media
• ONG-uri
• Autoritate publica locala sau centrala participa la ateliere de lucru pentru identificarea bunelor practici in vederea sprijinirii principiului egalitatii de gen.

Avantaje:
• bursa de participare 900 lei
• cazare, transport si masa incluse
• concurs cu premii in bani pentru participantii care depun proiecte privind initiative de combatere a inegalitatilor dintre barbati si femei

Judetele implicate: Bucuresti, Bacau, Iasi, Neamt, Vaslui, Braila, Buzau, Constanţa, Galati, Vrancea, Calarasi, Dambovita, Giurgiu, Ialomita, Prahova, Teleorman, Dolj, Gorj, Olt, Valcea, Tulcea, Suceava, Mehedinti, Arges şi Ilfov.

Durata: 2 zile, intre 17-18 aprilie 2015

Locatie: Bucuresti

Dupa finalizarea atelierelor, participantii pot depune proiecte privind initiative de combatere a inegalitatilor dintre barbati si femei, iar cele mai bune 72 de proiecte vor fi premiate cu subventii financiare consistente.  Termenul limita de depunere al proiectelor este de 01 Mai 2015.

Daca sunteti interesati, va rugam sa ne transmiteti cererea de inscriere, copia de B.I./C.I.la adresa de e-mail: despina.balasoiu@transparency.org.ro telefon: 0731. 33. 29. 01.

Formularele se pot descarca direct de pe site-ul proiectului: www.proiectfair.ro .inscrierile se vor face in ordinea „primul venit, primul servit”.

Participantii admisi vor prezenta la inceperea atelierelor adeverinta de salariat care atesta una din cele 3 categorii mentionate: mass-media, ONG-uri, autoritati publice locale si/sau central.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.