eveniment
Data: 
28 Nov 2015 - 10:30
5 Dec 2015 - 10:30
12 Dec 2015 - 10:30
19 Dec 2015 - 10:30
14 Dec 2015 - 12:00 - 21 Dec 2015 - 17:30
Loc: 
Magazinul Klipa
Bilet: 
25.00
stats
Adresa: 
Str. Silvestru nr. 1
Telefon: 
0758628285

Atelierele Klipa de iarna

Sambata28 noiembrie, la Klipa incepe sesiunea atelierelor de iarna, pentru unii dintre voi mult asteptate, pentru altii o noutate. Atelierele se adreseaza tuturor persoanelor care doresc sa realizeze creatii din hartie. Organizatorii anunta 5 ateliere noi cu tematici diverse care sa ne hraneasca pofta creativa pana la Craciun.

Trainerul atelierelor este Andra (Alexandra Petcu), care va prezenta si crea impreuna cu voi tutorialele pregatite de sarbatori.

Iata lista atelierelor:
28 nov – Echipam bufnite si ursuleti pentru iarna
5 dec – Flori din hartie de matase: Craciunite
12 dec – Manusi si sosete decorate prin tehnica scrapbooking
19 dec – Decoratiuni: Braduti pufosi

Cateva informatii importante:
– ora de incepere a atelierelor: 10.30 (va sfatuim sa ajungeti pana in ora 10.20 pentru a avea timp de acomodare, ceai si cafea)
– atelierele se desfasoara la Magazinul Klipa – Stradela Silvestru nr.1, Iasi.
– numarul de participanti este limitat, la un atelier pot participa doar 10 persoane
– inscrierile se fac prin plata taxei de participare in avans la magazin sau online (in cazul in care nu va prezentati la atelier nu veti primi contra-valoarea taxei inapoi deoarece ati tinut locul blocat)
– taxa de participare la ateliere este de 25 lei
– atelierele se adreseaza adultilor si adolescentilor cu varsta minima de 12 ani.
– creatiile realizate la atelier intra in costul taxei de participare, nu veti avea alte costuri suplimentare.

Cel de-al cincilea atelier este Atelierul deschis de Craciun. Se adreseaza atat celor care nu reusesc sa ajunga la atelierele pe care le desfasuram sambata, cat si celor care doresc sa aiba libertatea punerii in aplicare a propiilor idei utilizand materialele puse la dispozitie la atelier.
Program: 14 – 21 dec. // luni-vineri //orele 12.00-17.30.
Tematici: decoratiuni de Craciun si felicitari prin tehnica scrapbooking
Modalitatea de lucru: veti avea la dispozitie pe masa de atelier materiale (hartii colorate, cartoane colorate simple si cu pattern, hartie de matase, cartoane reciclate, stampile, tusiere, etc) si unelte (foarfeci, lipici, perforatoare), trainerul nostru va va ghida pe parcursul desfasurarii atelierului in functie de ce veti dori sa creati.
Atelierul deschis se adreseaza atat copiilor cat si adultilor. Copiii mai mici de 8 ani vor participa doar insotiti de parinti.
Numarul maxim de participanti la acest atelier este de maxim 5 persoane, locurile se ocupa in ordinea sosirii, nu se fac rezervari in prealabil.
Intrarea la atelierul deschis este 15 lei/persoana si se achita in magazin, la intrarea in atelier.

Va rugam sa ne contactati pentru inscrieri pe email la contact@plicuricolorate.ro, telefon 0758628285 sau direct la magazinul Klipa din Strada Silvestru nr. 1, Iasi.

In cazul in care nu reusiti sa ajungeti la magazin sa achitati taxa de participare, puteti folosi modalitatea de plata online prin Paypal sau CARD (de la subsolul acestui articol), dar numai dupa ce aveti confirmarea locului disponibil prin email sau telefon. Plata atelierului se va face cel tarziu in joia dinaintea atelierului care va avea loc sambata.
Ne vedem la atelier!

Sursa: blog.plicuricolorate.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.