eveniment
Data: 
10 May 2014 - 19:00 - 22:00
Loc: 
CUIB
stats
Adresa: 
str. Gavril Musicescu nr. 14

Beat the drums for Fair Trade

Membrii Mai Bine va invita sa celebram impreuna Ziua Internationala a Comertului Echitabil sambata, 10 mai, intre orele 19.00 si 22.00, pe terasa CUIB – Centrul Urban de Initiative Bune – printr-un jam session intitulat Beat the drums for Fair Trade

Oricine are tobe, bongouri sau alte instrumente de percutie, tilinci, saxofoane, drambe sau alte instrumente de suflat ori poate doar o voce incantatoare sau alt instrument inedit este invitat sa se alature unei adunari impromptu pentru a crea impreuna o seara de sunete care sa ne duca intr-o alta lume. 

Comertul echitabil (Fair Trade) reprezinta o miscare sociala si economica ce apara drepturile producatorilor si doreste sa echilibreze sumele ce le revin acestora din vanzarea produselor, relativ fata de profiturile realizate de intermediari si distribuitori. Aceasta miscare este sustinuta de un numar mare de organizatii din lumea intreaga si este intr-o continua dezvoltare. Cea mai drecta metoda de a sprijini aceasta miscare este aceea de a achizitiona produsele certificate Fairtrade, care se gasesc din ce in ce mai des in magazinele si cafenelele autohtone.

Sursa: pagina facebook

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.