eveniment
Data: 
30 Oct 2012 - 23:59
3 Nov 2012 - 15:00 - 10 Nov 2012 - 23:59
11 Nov 2012 - 18:00
Loc: 
Clubul Creatorilor
stats
Adresa: 
Galeriile Stefan cel Mare, demisol

Bun de aruncat pentru design de obiect

Clubul Creatorilor va invita sa vedeti cum timp de 7 zile vor crea obiecte de design din materiale refolosite, reciclate, reconvertite. Toata luna octombrie s-au colectat materiale, obiecte care nu mai au folosinta pentru proprietar. Apoi, timp de o saptamana, designeri si arhitecti vor redefini in viziune proprie materialele colectate din care vor construi obiecte de design.

Obiectele pe care proprietarii le considera "bune de aruncat" sunt colectate la Acaju pana pe 30 octombrie. Totodata, cei de la Clubul Creatorilor construiesc un perete despartitor la Club din 200 navete plastic si au nevoie de ajutorul vostru. Daca ai sau stii un prieten, o cafenea, un bar, magazin, depozit care are navete de plastic si se poate debarasa de ele, da-le de stire pe facebook si ei vin se le ridice.

Publicul va avea acces in atelier pe tot parcursul desfasurarii lui. Atelierul se va finaliza cu o seara de Vernisaj si Cocktail.

Vor urma 2 saptamani de Expozitie, timp in care publicul va avea posibilitatea sa cumpere la licitatie obiectele de autor. Licitatia va porni de la valori echitabile si va veni in sprijinul financiar al autorului.

3 - 10 noiembrie - creatie in atelier

11 noiembrie - Vernisaj si Cocktail

11 - 25 noiembrie - Expozitie si Licitatie

sursa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.