eveniment
Data: 
4 Jul 2013 - 18:30
Loc: 
Vintage Cafe
stats
Adresa: 
Str. Palat nr. 7A

Caravana Start Me Up ajunge la Iasi!

Joi, 4 iulie, Caravana Start Me Up ajunge la Iasi, la Vintage Café! In cadrul evenimentului, echipa Akcees va sustine un workshop despre antreprenoriat si va aduce in fata audientei antreprenori de succes care isi vor impartasi propriile experiente. Tinerii care vor sa isi descopere potentialul antreprenorial sunt invitati sa se inscrie completand formularul disponibil aici.  Participarea este gratuita in limita locurilor disponibile! Evenimentul va avea loc de la ora 18:30

Caravana Start Me Up, eveniment ce face parte din campania nationala de promovare a antreprenoriatului organizata de Akcees, se bucura de prezenta unor reprezentanti de marca ai mediului antreprenorial romanesc. Printre invitatii speciali se numara Razvan Girmacea (antreprenor serial, fondator Monitor Backlinks), Marius Ursache (Co-Fondator si Chief Creative Officer Grapefruit) sau Adriana Ursache (Fondator Worksurfers).

Caravana Start Me Up marcheaza totodata si lansarea celui de-al doilea numar din revista Akcees, o revista cu, despre si pentru tineri antreprenori. In paginile revistei cititorii vor gasi povesti despre antreprenoriat, evenimente relevante si resurse utile care ii vor ajuta sa isi dezvolte companiile mai repede si mai eficient si le vor oferi inspiratia de care au nevoie pentru a porni la drum pe cont propriu.

 „Succesul primei editii a scolii de antreprenoriat Start Me Up ne-a determinat sa mergem mai departe si sa continuam sa dezvoltam proiectul. Caravana Start Me Up este o campanie nationala de promovare a antreprenoriatului, iar obiectivul nostru este ca participantii sa inteleaga la final ce inseamna sa fii antreprenor si sa aiba ocazia de a discuta in mod direct cu oameni care au reusit pe cont propriu. Ii invitam pe tinerii care vor sa isi descopere potentialul antreprenorial sa fie alaturi de noi la evenimentele din cadrul Caravanei”, a spus Irina Nicoleta Scarlat, Co-Fondator Akcees si Project Manager Start Me Up.

Start Me Up este singura scoala de antreprenoriat din Romania in cadrul careia participantii genereaza idei si dezvolta concepte viabile de business alaturi de investitori si antreprenori consacrati. Cea de a doua editie a evenimentului se va desfasura in perioada 21 – 27 iulie la Pensiunea Speranta din Predeal, iar ineditul acesteia consta in organizarea Caravanei Start Me Up, campanie nationala de promovare a antreprenoriatului in Romania.

Caravana Start Me Up se va desfasura intre 20 iunie si 4 iulie in Bucuresti, Timisoara, Cluj, Sibiu, Brasov, Constanta, Galati si Iasi. Antreprenori si investitori importanti din Romania au ales sa se alature acestei campanii nationale de sustinere a antreprenoriatului si sa impartaseasca tinerilor propriile experiente. Participarea la evenimentele Caravanei Start Me Up este gratuita in limita locurilor disponibile, iar inscrierea se realizeaza online pe site-ul evenimentului.  

Despre Akcees

Akcees este o organizatie non-profit ce isi propune sa devina cel mai puternic catalizator al aspiratiilor antreprenoriale ale tinerilor. Proiectele si initiativele organizatiei ofera tinerilor cu potential antreprenorial akcees la educatie si experienta profesionala de cea mai buna calitate, oportunitati de networking, mentorat si finantare. Akcees contribuie la formarea de noi generatii de tineri antreprenori prin facilitarea transformarii ideilor inovatoare in afaceri de succes.

Pentru mai multe informatii

Irina Scarlat, Vice-Presedinte Executiv | irina@akcees.com | 0720 034 031

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.