anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
experienta internationala
Expira: 
24 May 2013 - 09 Jun 2013
stats

“Chance” in Turcia

In perioada 15 - 21 Septembrie 2013, in Turcia, va avea loc cursul de formare “Chance”, dedicat tinerilor cu varsta de peste 18 ani ce fac parte dintr-o organizatie activa in domeniul tineretului. Scopul principal al cursului: constientizarea modului in care poate fi folosita educatia nonformala ca instrument pentru incluziune. Data limita pentru inscrierea online este 9 iunie 2013.

Imagine: 

Detalii si informatii referitoare la acest curs se pot accesa la urmatoarea adresa (descriere, obiective, profil candidat etc).

Formularul de candidatura se va completa online in limba engleza (fiind necesara in prealabil inregistrarea pe site-ul SALTO-Youth) la aceasta adresa.

Dosarul de candidatura va contine urmatoarele documente completate in limba engleza:

1. Formularul de candidatura, completat, printat de la adresa de mai sus si obligatoriu semnat de catre candidat (sau confirmarea primita prin e-mail, printata si semnata)

2. CV in format european, care poate fi descarcat de la adresa:
http://www.tinact.ro/files_docs/cvformaten.doc

NOTA: Persoanele care nu vor semna formularul de aplicatie sau nu vor trimite prin posta dosarul complet de candidatura (incluzand cele 2 documente) nu vor participa la selectie.

Profilul candidatului:
- este lucrator/ lider de tineret intr-o organizatie activa in domeniul tineretului;
- are experienta sau este interesat sa lucreze cu grupuri de tineri ce se confrunta cu excluderea sociala;
- este interesat sa exploreze posibilitatile pe care le ofera educatia nonformala in proiecte Tineret in Actiune cu tineri exclusi social;
- este motivat sa integreze cunostintele si competentele acumulate in cadrul acestui curs de formare in viitoare proiecte Tineret in Actiune;
- are varsta minima de 18 ani;
- detine cunostinte avansate de limba engleza (scris, vorbit).

Criterii de selectie:
- capacitate de multiplicare, informare si formare;
- motivatie si asteptari personale;
- distributie geografica;
- abilitati lingvistice.

Data limita pentru inscrierea online este 9 iunie 2013, iar pentru trimiterea dosarului de candidatura prin posta, cu confirmare de primire, este 10 iunie 2013 (data postei).

Adresa de trimitere a dosarului de candidatura cu confirmare de primire este:
Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale
Calea Serban Voda nr. 133, Corp A, et. 3, Sector 4, Bucuresti, cod 040205, cu specificatia “Departamentul Tineret in Actiune - Candidatura CHANCE Turcia”.

Conditii de participare:
a. Numar maxim de participanti din Romania: 2
b. Preselectia se realizeaza de catre ANPCDEFP.
c. Selectia finala la nivel european se realizeaza de catre Agentia Nationala din Turcia.

Responsabil: Mihaela Nicolai
email: mihaela.nicolai@eurodesk.eu
telefon: 021 201 07 42

NOTA:
1. Costurile de participare vor fi acoperite in totalitate. Costurile de transport vor fi acoperite de catre ANPCDEFP pe baza de contract, iar cele legate de subzistenta (cazare si masa) de catre organizatori.

2. Candidatii selectionati trebuie sa-si avanseze sumele necesare acoperirii costurilor de transport pana la locul de desfasurare a cursului, utilizand cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasa economic, low-cost), bilet de tren (clasa a II-a), autocar etc. Aceste costuri vor fi rambursate in totalitate de ANPCDEFP.

3. Suma de 10 euro va fi perceputa ca fiind co-finantarea participantilor la curs (si ea va fi retinuta din cheltuielile de transport, la decont).

4. Agentia Nationala din Turcia va asigura costurile privind cazarea, masa participantilor si costurile aferente programului de activitati.

Sursa : restart.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.