anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Part-time
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
08 Jun 2015 - 31 Aug 2015
stats

Club Muzical OBLIVION

Muzeul Literaturii Romane Iasi organizeaza Club Muzical OBLIVION, care isi propune sa ofere tinerilor posibilitatea de a intelege muzica intr-un mod nonconformist si sansa de a invata sa cante la un intrument precum chitara folk, flaut si blockflute.

Intr-o prima faza, vor exista doua intalniri saptamanale – luni si joi –, coordonate de profesorul Dan Vitcu, absolvent de conservator, compozitor, interpret in mai multe formatii pe care le-a coordonat de-a lungul timpului, om cu o bogata experienta atat in muzica, cat si in comunicarea cu tinerii.

La club vor avea loc auditii prin care profesorul ii va initia pe cei dornici in istoria muzicii, le va explica ce este muzica, cum a evoluat si cum functioneaza genurile muzicale, intr-o maniera atractiva. Mai mult, intalnirile de la club ii vor ajuta pe tineri sa-si descopere si sa-si educe aptitudinile muzicale. Desfasurate in regim de cenaclu, la aceste initieri in teoria si arta muzicala participarea este gratuita, respectand vechiul principiu junismist: „Intra cine vrea, ramane cine poate”.

In timp, in functie de interesul si de calitatile participantilor la club, se va forma corul Oblivion, cu un repertoriu din piese cunoscute din muzica zilelor noastre.

In faza a doua, profesorul Dan Vitcu va organiza cursuri de studiere a unui instrument muzical: chitara folk, flaut si blockflute.

Sedintele, stabilite in functie de programul cursantilor, vor costa 25 de lei de persoana.

Inscrierile se pot face oricand.

Pentru detalii si inscrieri: 0749.339.035 / pedagogiemuzeala.mlriasi@gmail.com

Sursa: muzeulliteraturiiiasi.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.