anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
Experienta internationala
Expira: 
18 Jun 2015 - 05 Jul 2015
stats

Cursul de formare „Life Love Youthpass 2”

In perioada 2 - 7 Septembrie 2015, in Spania, va avea loc a doua editie a Cursului de formare „Life Love Youthpass”. Cursul are ca scop evidentierea si imbunatatirea calitatii aspectelor educationale in cadrul Serviciului European de Voluntariat (SEV). Accentul se va pune pe explorarea procesului de invatare in proiectele SEV si, in special, pe intelegerea Youthpass, ca instrument de invatare, si pe dezvoltarea competentelor pentru transferarea rezultatelor invatarii in competente cheie in Youthpass. Data limita pentru inscrierea online este: 5 iulie 2015

Informatii detaliate referitoare la acest curs (descriere, obiective, profil candidat etc.) se pot accesa la urmatoarea adresa. 

Cursul de formare se adreseaza lucratorilor de tineret (membri ai organizatiilor acreditate SEV) si mentorilor SEV cu experienta in proiecte de voluntariat european (Serviciul European de Voluntariat). 

Inscrierea se face online prin completarea formularului de candidatura (este necesara in prealabil inregistrarea pe site-ul SALTO-Youth). 

Rezultatele selectiei vor fi comunicate tuturor candidatilor de catre Agentia Nationala din Spania, pana pe 15 iulie 2015.

Criterii de selectie:
- capacitate de comunicare, informare si formare;
- experienta in proiecte SEV;
- motivatia personala si profesionala;
- distributie geografica;
- abilitati lingvistice.

Conditii de participare: 
 a. Numarul maxim de participanti din Romania: 2 
 b. Preselectia nationala se realizeaza de catre ANPCDEFP. 
 c. Selectia finala la nivel european se realizeaza de catre Agentia Nationala din Spania.

NOTA
1. Costurile de participare vor fi distribuite dupa cum urmeaza: costurile de transport vor fi acoperite de catre ANPCDEFP pe baza de contract, iar cele legate de subzistenta (cazare si masa) de catre organizatori. 
  
2. Candidatii selectati trebuie sa-si avanseze sumele necesare acoperirii costurilor de transport pana la locul de desfasurare a cursului, utilizand cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasa economic, low-cost), bilet de tren  (clasa a II-a), autocar etc. Aceste costuri vor fi rambursate de ANPCDEFP in proportie de 95%. 
  
3. Un procent de 5% din costurile de transport va fi perceput ca fiind cofinantarea participantului la curs (si el va fi  retinut din cheltuielile de transport, la decont). 
  
4. Agentia Nationala din Spania va asigura costurile privind cazarea, masa participantilor si costurile aferente  programului de activitati.

Organizator: AN Erasmus+ din Spania

Responsabil: Mihaela Nicolai

Sursa: erasmusplus.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.