anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
Experienta internationala
Expira: 
20 Oct 2014 - 12 Nov 2014
stats

Cursul de formare "MENTOR plus - Improving mentorship in EVS", Spania

Scopul principal al cursului este acela de a creste calitatea activitatii de mentorat in proiectele SEV si de a sprijini mentorii activi in lucrul cu voluntariiData limita pentru inscriere este: 12 noiembrie 2014

Informatii suplimentare referitoare la obiectivele, descrierea si structura cursului, precum si detaliile referitoare la profilul candidatului, se gasesc la urmatoarea adresa.

Criterii de selectie:
- capacitate de comunicare, informare si formare;
- experienta profesionala;
- motivatie personala si profesionala;
- abilitati lingvistice.

Inscrierea se face online prin completarea formularului de candidatura (este necesara in prealabil inregistrarea pe site-ul SALTO-Youth) la adresa.

Conditii de participare:
 a. Numarul maxim de participanti din Romania: 2
 b. Preselectia nationala se realizeaza de catre ANPCDEFP.
 c. Selectia finala la nivel european se realizeaza de catre Agentia Nationala din Spania.

NOTA:
1. Costurile de participare vor fi distribuite dupa cum urmeaza: costurile de transport vor fi acoperite de catre ANPCDEFP pe baza de contract, iar cele legate de subzistenta (cazare si masa) de catre organizatori.
 
2. Candidatii selectati trebuie sa-si avanseze sumele necesare acoperirii costurilor de transport pana la locul de desfasurare a cursului, utilizand cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasa economic, low-cost), bilet de tren (clasa a II-a), autocar etc. Aceste costuri vor fi rambursate de ANPCDEFP in proportie de 95%.
 
3. Un procent de 5% din costurile de transport va fi perceput ca fiind cofinanţarea participantului la curs (si el va fi retinut din cheltuielile de transport, la decont).
 
4. Agentia Nationala din Spania va asigura costurile privind cazarea, masa participantilor si costurile aferente programului de activitati.

Persoane de contact: Mihaela Nicolai (mihaela.nicolai@eurodesk.eu)

Informatii suplimentare.

Sursa: erasmusplus.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.