articol
stats

Cursuri de olarit

Daca esti in cautarea unei metode creative si interesante de a iti petrece timpul liber, atunci ar trebui sa te inscrii la cursurile de olarit sustinute de mesterul ceramist Mihai Sturza. Acestea se vor desfasura in fiecare marti, incepind cu ora 16.00, la Ateneul Tatarasi. Mai precis, in sala Galeriile de Arta, de la primul etaj, unde vei putea aduce la suprafata saptaminal, timp de aproape doua ore, artistul din tine.

La aceste cursuri vei invata nu doar sa ai mai multa incredere in creativitatea ta, ci si sa pregatesti lutul, sa il centrezi pe roata, sa creezi un vas, pe care mai apoi vei invata sa il decorezi. La sfirsitul celor 4 saptamini de curs, iti vei putea lua acasa creatia si o vei putea pastra ca o amintire frumoasa.

Daca suna tentant, tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii la secretariatul Ateneului Tatarasi (tel. 0232 261 846) de luni pina vineri intre orele 8.00-16.00. Mai trebuie sa stii ca toata aceste poveste frumoasa costa 70 de lei, ceea ce inseamna 4 sedinte a cite 1,5-2 ore.  

De asemenea, cursurile de olarit sint destinate copiilor cu virsta de peste 8 ani, insa aceasta nu este o regula intrucit, la cerere, se pot organiza cursuri si pentru adulti. Pentru mai multe detalii, il poti contacta pe Mihai Sturza la tel. 0751 528 166.

Cursurile desfasurate la Ateneu incep astazi, 16 octombrie 2012, iar daca esti interesat, dar ai vazut anuntul prea tirziu, le poti urma la atelierul de olarit al mesterului Mihai Sturza. Mai multe despre el si despre pasiunea lui frumoasa afli accesindu-i blogul personal.

Ce poate fi mai placut decit sa iti petreci dupa-amiezile de marti lasindu-ti imaginatia si miinile sa creeze?!

Articol scris de Simona Lozovschi | Mar, 16/10/2012 - 16:37
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.
Despre editor
imaginea utilizatorului simona.lozovschi

“It has been said that the great events of the world take place in the brain”, Oscar Wilde. Traiesc pe-un deal cu dor, iubesc toamna, astept ploaia si prefer cartile care imi redau sinele.