anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
09 Sep 2013 - 27 Sep 2013
17 Nov 2014 - 02 Dec 2014
stats

Cursuri gratuite de limba engleza pentru seniori

Biblioteca Judeteana Gheorghe Asachi Iasi, prin compartimentul American Corner organizeaza cursuri gratuite de limba engleza, adresate seniorilor. Pensionarii vor avea ocazia sa invete cuvinte uzuale, sa isi imbogateasca vocabularul necesar unei conversatii si sa isi aprofundeze cunostintele de limba engleza, sub indrumarea unor profesori voluntari. Update: pentru noile cursuri inscrierile se fac pana la data de 2 decembrie 2014, ora 16:00, in ordinea primirii solicitarilor si in limita locurilor disponibile.

Cursurile sunt gratuite si vor avea loc in perioada 3 decembrie 2014 - 25 februarie 2015, in fiecare miercuri, de la ora 11, la sediul bibliotecii, Compartiment American Corner. Grupele vor fi formate din maximum 10 participanti. 

Pentru inscrieri, puteţi suna la telefon 0755246912 (Luiza Vidrascu), trimite un mesaj pe adresa de e-mail luiza.vidrascu@bjiasi.ro sau va puteti adresa direct la Compartimentul American Corner, Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi (Bd. Stefan cel Mare, nr. 10, in incinta Galeriilor Comerciale Stefan cel Mare, la etaj).

Prin organizarea acestor cursuri biblioteca isi propune sa ofere pensionarilor un mod placut si util de petrecere a timpului liber, beneficiind si de resursele informationale de la American Corner.

Deschis la 28 iunie 2005, American Corner Iasi este un parteneriat intre Biblioteca Judeteana Gh. Asachi Iasi si Ambasada S.U.A. la Bucuresti. Sectia pune la dispozitia publicului colectii de documente (carti, periodice, CD-uri, DVD-uri, casete audio si video) pe diverse teme legate de cultura si civilizatia Statelor Unite. In acelasi timp, American Corner Iasi este o platforma pentru: prelegeri pe diferite teme din cultura americana oferite de invitati din SUA, intalniri interactive cu privire la cultura si civilizatia americana,  evenimente organizate cu ocazia sarbatorilor traditionale americane precum si programe pentru instruirea tinerilor care doresc sa studieze in S.U.A.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.