anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
09 Mar 2017 - 31 May 2017
stats

Cursuri gratuite de limba latina si istorie romana la Biblioteca Judeteana Iasi

Asociatia culturala Centrul de Studii Latine „Marcus Porcius Cato Cenzorul” din Iasi, prin Cercul de istorie romana „Titus Livius”, in colaborare cu Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” ofera gratuit un curs exceptional de istorie romana

Cursurile au loc in fiecare sambata, in intervalul orar 13.00 - 14.30, la Sala de Arta si Referinte a Bibliotecii Judetene „Gh. Asachi” (Bd. Stefan cel Mare, nr. 8-10, Galeriile comerciale, mezanin) si sunt coordonate de Madalina Toma, profesor de limba latina si istorie la Liceul Teoretic „Dimitrie Cantemir” Iasi.

Tot sambata, intre orele 14.30 - 16.00, prin Cercul de traduceri latine „Gaius Iulius Caesar”, elevii pot participa la cursul gratuit de pregatire suplimentara pentru olimpiada de limba latina, coordonat de Delia Acatrinei, profesor de limba latina la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi. Si acest curs are loc la Sala de Arta si Referinte a Bibliotecii Judetene.

De asemenea, in fiecare vineri, la Scoala Gimnaziala „Otilia Cazimir” se desfasoara Cercul de arta militara romana „Marcus Ulpius Traianus” Iasi si Cercul de oratorie romana si veche greaca „Marcus Tullius Cicero”, ambele coordonate de Ilie Istrati, profesor de limba latina si veche greaca la Liceul Teoretic „Vasile Alecsandri” din Iasi.

Informatii privind calendarul activitatilor puteti obtine accesand pagina www.bjiasi.ro, sectiunea Proiecte si programe in derulare.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.