anunt
Oferta: 
atestate si diplome DELF/ DALF
Expira: 
25 Oct 2012 - 03 Nov 2012
stats

Cursuri si examene la Institutul Francez

In perioada urmatoare, Institutul francez Iasi organizeaza o noua sesiune de cursuri. Deasemenea, pana pe 3 noiembrie va puteti inscrie pentru o noua serie de examene DELF / DALF (elevi si adulti) ce vor avea loc pe 10 si 11 noiembrie.

Imagine: 

Cursantii au posibilitatea de a obtine atestate si diplome DELF/ DALF care dovedesc capacitatea de a utiliza limba franceza, in functie de nivel – A1, A2, B1, B2, C1 si C2. Persoanele care doresc sa studieze in Franta sau sa emigreze in Canada pot sustine la Institutul francez Iasi testele internationale TEF/ e-TEF, TEFaQ / e-TEFaQ. Diplomele DELF/ DALF eliberate de Institutul francez Iasi sunt valabile pe viata. 

Cursurile oferite de Institutul francez Iasi asigura cunostinte generale si specifice de limba, cultura si civilizatie franceza intr-un mediu placut si antrenant. Cursurile de franceza generala se adreseaza tuturor celor care doresc sa-si insuseasca o limba de circulatie internationala pentru a putea comunica in diverse situatii personale sau profesionale.

Important!

- Institutul francez Iasi organizeaza cursuri de DELF Junior pentru elevii doritori sa obtina diplomele DELF B1 sau B2, in vederea echivalarii cu proba de Bacalaureat.

- Cursurile de specialitate se adreseaza juristilor, personalului din turism, economistilor, oamenilor de afaceri si medicilor sau asistentilor medicali, studenti sau specialisti, cu posibilitatea de a obtine diplome in domeniu, recunoscute international. Cursurile „a la carte” se adreseaza persoanelor care doresc o formare personalizata, in functie de obiective precise, cu eficienta maxima.

Institutul Francez Iasi organizeaza si cursuri de limba romana pentru straini!

Examenele DELF/DALF

Examenele DELF/DALF sunt destinate tuturor celor care doresc sa-si valideze competentele lingvistice in conformitate cu nivelurile descrise de Cadrul European Comun de Referinta pentru Limbile straine, studentilor care doresc burse de studiu in Franta si persoanelor care doresc un atu in cariera.

Important! Elevii care au diplomele DELF B1 sau DELF B2 nu mai sustin evaluarea la limba franceza din cadrul examenului de bacalaureat national. De asemenea, elevii claselor cu profil bilingv franceza care au diploma DELF B2 nu mai sustin proba specifica de franceza din cadrul examenului de bacalaureat.

Inscrierile la cursuri si examene se fac la sediul Institutului Francez Iasi, bd. Carol I nr.26, dupa urmatorul program:

Luni: 09:00-12:00; 13:00-18:00
Marti-Vineri: 09:00-19:00
Sambata: 09:00-13:00

Sursa: Institutul Francez Iasi

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.