eveniment
Data: 
28 Oct 2012 - 14:00
Loc: 
CTS Corner, Palas Mall
stats
Adresa: 
Palas Mall

Dans cu aroma de cafea

Daca ajungeti duminica, la ora 14.00 la Cuconada organizata de CTS Corner, veti putea asista la doua demonstratii de dans, ale elevilor Asociatiei „Clubul Sportiv Dance Energy” din Iasi.

Evenimentul este rezervat doamnelor si domnisoarelor, care vor putea aplauda doua dintre cele mai bune perechi de dansatori ai scolii Dance Energy.

Primul moment artistic va fi o demonstratie de tango cu Andrei Cujba si Raluca Ionita, iar Vlad Donosa si Olimpia Zagnat vor interpreta un dans latino. Acesti tineri au fost antrenati de instructori specializati, recunoscuti de Federatia Romana de Dans Sportiv, castigand numeroase concursuri nationale si internationale.

Scopul asociatiei „Clubul Sportiv Dance Energy” Iasi este  promovarea, dezvoltarea si sustinerea activitatilor de dans sportiv, atat la nivel de amatori, cat si la nivel de performanta, prin participarea la competitii nationale si internationale (clubul numarand in prezent un total de 32 de perechi inregistrate la F.R.D.S., acestea participand la peste 20 de competitii anuale, atat in tara cat si in strainatate).

Infiintat in toamna anului 2009, sub indrumarea antrenorilor Alex Necula si Andreea Manolache, Clubul Sportiv Dance Energy Iasi isi face debutul in cadrul competitiilor nationale cu doua titluri de campioni nationali si un titlu de vice-campioni nationali. Pe parcursul celor trei ani de activitate, sportivii clubului au adunat 93 de medalii de aur, 31 de medalii de argint si 54 de medalii de bronz.

Prin munca, daruire si pasiune, sportivii Dance Energy ajung la performante de invidiat, anul 2012 fiind anul satisfactiilor supreme (doua titluri de campioni nationali, 3 titluri de vicecampioni nationali si 4 medalii de bronz, obtinute la campionatele nationale), clubul ocupand un onorabil loc 4 in ierarhia cluburilor din Romania (dintr-un total de 152 cluburi), depasind astfel cluburi cu traditie de peste 10 ani. Recunoasterea internationala a venit odata cu obtinerea medaliei de aur la German Open Championships, in competitia Juveniles I Open Latin.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.