eveniment
Data: 
25 May 2013 - 11:00
Loc: 
Muzeul Universitatii „Al. I. Cuza”
stats
Adresa: 
str. Titu Maiorescu

De la student la specialist in domeniul comunicarii

Studentii care se intreaba care este drumul care trebuie parcurs de pe bancile facultatii in birourile companiilor de profil vor avea ocazia sambata, 25 mai, incepand cu ora 11.00, sa afle raspunsul de la trei specialisti de marca in domeniului comunicarii. Studentii de la marketing, jurnalism si comunicare sunt asteptati la Muzeul Universitatii la evenimentul «De la student la specialist in comunicare», unde vor putea afla lucruri utile pentru parcursul profesional in urma conferintei organizate, iar mai apoi vor avea posibilitatea sa aplice cunostintele proaspat acumulate in rezolvarea unor cerinte in cadrul unui workshop.

Speaker-ii invitati sunt: Claudiu Florea, manager in marketing la Comservice Company si manager partener la Wunderkid, Bogdan Seuleanu, marketer la Palas Iasi si Alexandru Grigoras, specialist in comunicare si PR in cadrul departamentului MEDIA al Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi. Evenimentul va fi moderat de cunoscuta prezentatoare TVR Iasi si Radio Iasi, Madalina Tinteia. La sfarsitul workshop-ului studentii vor primi diplome de participare, dar si premii oferite de Editura Polirom.

Cu totii ne-am intrebat atunci cand am ales aceasta specializare: “Ce vom iesi de aici?”. Raspunsul pe care il tot primim este unul pompos si destul de vag: specialist in comunicare. Suna frumos si important, dar cu totii stim ca a deveni un specialist nu e o plimbare in parc si ca atunci cand iesim de pe bancile facultatii, nu ne putem numi chiar “specialisti in comunicare”. 

Atunci intrebarea corecta este: “Care este drumul de la student la specialist in comunicare?”

Prin acest eveniment noi ne asumam misiunea de a oferi o incursiune in drumul parcurs de specialisti in acest domeniu care nu doar au reusit sa isi faca un renume, dar care si-au adus aportul lor de beneficii comunitatii din care fac parte.

Daca doriti sa luati parte la o discutie onesta cu specialisti care au reusit sa se remarce pe plan local si nu numai, puteti sa va inscrieti pana pe data de 23 mai completand acest formular si sa il trimiteti la adresa de e-mail, evenimentcomunicare@yahoo.ro.

Sursa: comunicatul de presa si pagina Facebook a evenimentului

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.