eveniment
Data: 
27 Mar 2015 - 18:30
Loc: 
Spatiul „Addarta” - Cladirea Gold Revoli
stats
Adresa: 
Str. Bucium 34 B

Deschiderea studioului artistic „Addarta”

Asociatia Addarta organizeaza vineri, 27 martie, la ora 18.30 petrecerea de deschidere a studioului artistic polivalent „Addarta”.  Petrecerea va marca oficial demararea activitatilor creative din cadrul asociatiei independente.

Echipa Addarta ii invita pe toti cei interesati de domeniile creative din Iasi sa se familiarizeze cu noul spatiu de repetitii pentru actori si muzicieni, atelier de creatie foto-video si studioul radio/ spatiu de inregistrari pe care asociatia le pune la dispozitia artistilor.

Studioul Addarta este un spatiu neconventional, neafiliat politic si finantat direct din activitatile independente ale celor doi asociati, Eduard Fiuciuc si Marius Mitrofan. El reprezinta o alternativa la spatiile de repetitii si creatie deja existente in Iasi.

La petrecerea din data de 27 martie vor fi prezentate in prima parte a programului viziunea membrilor si a colaboratorilor pentru viitorul domeniilor creative independente din Iasi, cursurile din diferite domenii pe care le ofera si realizarile asociatiei in prima etapa de activitate. Cea de-a doua parte a programului va fi ocupata de o surpriza muzicala. Ultima parte a programului va fi rezervata discutiilor cu invitatii (sugestii, intrebari, pareri etc.).

Evenimentul va avea loc in Baza 3, Str. Bucium 34 B, in cladirea Gold Revoli, linga Carrefour Felicia. Intrarea este libera.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.