anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
27 Apr 2015 - 05 May 2015
stats

„Dezvoltare personala prin retorica si comunicare”

Muzeul Literaturii Romane Iasi va invita sa va inscrieti la workshop-ul „Dezvoltare personala prin retorica si comunicare” sustinut de lect. univ. dr. Mihaela Betiu (UNATC Bucuresti) si de lect. univ. dr. Irina Scutariu (UAGE Iasi) in perioada 11-17 mai 2015. Inscrierile se fac pana pe data de 5 mai 2015.

Imagine: 

Workshop-urile se vor incheia cu un spectacol ce va avea o durata de 35-45 de minute (in functie de numarul de participanti) ce va cuprinde un colaj al materialului rezultat in lucrul cu participantii. 

Pe langa exercitii de improvizatie, studii, jocuri teatrale, spectacolul va avea si o parte in care va predomina latura verbala, respectiv, vom lucra cu participantii exercitii de dictie si retorica, cat si texte din literatura romana. Astfel, vom lucra povestiri de Marin Sorescu sau Ion Arcudeanu si poezii pe o gama diversa – de la fabule pana la texte de Mihai Eminescu sau Mircea Cartarescu. Va invitam sa participati la evenimentul din luna mai 2015 care isi propune initierea in comunicare prin intermediul metodelor specifice artei actorului.

Inscrierile se fac pana pe data de 5 mai 2015 la numarul de telefon: 0740861269.

Sursa: muzeulliteraturiiiasi.ro 

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.