eveniment
Data: 
22 Jun 2015 - 16:00 - 28 Jun 2015 - 20:00
Loc: 
Muzeul Universitatii „Alexandru Ioan Cuza”
stats
Adresa: 
str. Titu Maiorescu nr. 12

Dezvoltarea expresivitatii verbale si nonverbale

In perioada 22-28 iunie, intre orele 16:00 – 20:00, la Muzeul Universitatii „Alexandru Ioan CUza” vor avea loc o serie de ateliere ce isi propun dezvoltarea expresivitatii verbale si nonverbale. Lector univ.dr. Mihaela Betiu (UNATC Bucuresti) va sustine atelierul Capacitatea de a comunica si de a se comunica, lector univ.dr. Irina Scutariu (UAGE Iasi), Retorica/ dictie/ exprimare libera, iar lector univ.dr. Elena Seghedin (UAGE Iasi), Repere psiho-educationale in comunicare.  

Pe parcursul atelierelor, prin jocurile propuse de cei trei coordonatori, participantii vor avea posibilitatea sa se joace cu ei insisi, sa se descopere si sa se manifeste liber, toate activitatile fiind practice.

La finalul workshop-urilor, participantii vor dobandi capacitatea de a se exprima corect in public, de a comunica si de a coordona la randul lor activitati, folosind jocuri specifice artei actorului.

Educatia prin teatru este un fenomen actual ce are drept scop dezvoltarea armonioasa a individului. Daca folosesti jocul ca mijloc de(auto) cunoastere si dezvoltare personala, scoala devine o placere, iar activitatile sunt asimilate mult mai usor.

Coordonatori: lector univ.dr. Irina Scutariu - UAGE Iasi si prof. Ana Hegyi - Palatul Copiilor Iasi.

Pentru inscrieri apelati 0740861269 sau trimiteti un email pe adresa irinascutariu@gmail.com, pana la data de 19 iunie.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.