eveniment
Data: 
19 Dec 2012 - 10:00 - 22:00
20 Dec 2012 - 10:00 - 22:00
21 Dec 2012 - 10:00 - 22:00
22 Dec 2012 - 10:00 - 22:00
23 Dec 2012 - 10:00 - 22:00
Loc: 
Carturesti Palas Mall
Bilet: 
50.00
stats
Adresa: 
Str. Palat

Dichisesti la Carturesti

De maine (19 decembrie), in fiecare zi, intre orele 10.00 si 22.00 in ceainaria Carturesti din Palas Mall vor avea loc atelierele de creatie GreenArts Therapy. Atelierele “cu dichis” se adreseaza tuturor varstelor si au ca scop strangerea de fonduri pentru sprijinirea Proiectului EducArt si ajutorarea copiii bolnavi de cancer.

Conceptul GREENArts a fost initiat de catre Asociatia Ecologica Turismverde, prima organizatie din Romania promotoare  a artelor verzi. GREENarts - proiect de constientizare pentru mediu prin arta, urmareste prin intermediul atelierelor de creatie si a expozitiilor sa inspire respect si dragoste fata de natura, sa stimuleaze dialogul spiritual si sa incurajeze apropierea dintre mediul social si cel natural, pastrand proportia in favoarea Naturii care ne sustine viata (social 49%, natura 51% ).
Lucrarile GREENArts armonizeaza constant energiile prezente in spatiul in care sunt expuse, prin stimularea permanenta a energiei vitale, inlaturand energiile negative care ne pot perturba lucrul/viata.

Florile si frunzele presate, semintele, panusile si celelalte materiale naturale pregatite pentru a fi transpuse in lucrari artistice vor completa in mod inspirat atmosfera relaxanta a librariei si va vor oferi momente de bucurie si inspiratie creatoare.
Veti putea realiza felicitari si tablouri din flori si frunze presate, masti haioase, fluturi si papusi din panusi, tablouri din seminte si alte ornamente inspirate de natura si incarcate cu energia ei binefacatoare.
Va punem la dispozitie toate instrumentele si materialele necesare, indrumare si sprijin in realizarea obiectelor alese, precum si un ceai aromat.
Participarea la atelier presupune o donatie de 50 ron prin care sprijiniti continuarea Proiectului EducArt si ajutati copiii bolnavi de cancer sa beneficieze de energia binefacatoare a naturii in cadrul atelierelor GreenArts Therapy.

 

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.