Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
2 Apr 2015 - 18:00
Loc: 
Librarium Palas
stats
Adresa: 
Palas Mall

A doua cafenea literara raspandeste noi ecouri

Proiectul Echos Francophones, organizat de Asociatia Studentilor Francofoni din Iasi (ASFI), continua cu a doua Cafenea Literara, care va avea loc pe 2 aprilie, in Librarium Palas, la ora 18.00. Discutiile din jurul celor patru teme ale concursului: Frontiere, Rupturi, Chipurile si Intoarcerea vor fi reluate de scriitorii Paul Gorban, Serban Axinte si Andrei Alecsa.

Dezbateri literare si momente artistice vor contura o seara plina de inspiratie, ca indemn la creatie si participare la concursul literarar din cadrul proiectului.

Competitia va avea un caracter bilingv, fiind divizata in trei sectiuni: Poezie in limba romana, Poezie in limba franceza si Proza scurta in limba romana. Inscrierile se desfasoara in perioada 5 martie-15 aprilie, fiecare participant avand dreptul de a trimite o singura creatie la fiecare dintre sectiuni, pe adresa de email echos.francophones10@gmail.com. Temele din acest an sunt orientative, inspiratia creatoare primand. Jurizarea se va realiza intre 16 si 23 aprilie, iar caatigatorii vor fi invitati la Gala proiectului, pentru a fi rasplatiti cu premii atractive.

Despre regulament ai alte detalii privind acest proiect, puteti afla de pe site-ul www.asfi.ro sau de pe pagina de Facebook a concursului Echos francophones.

„Inca de la inceput, acest proiect a reprezentat o reala provocare, deoarece am avut trei obiective precise: calitate, esenta, inspiratie. “Echos francophones” chiar se defineste prin ecouri! Prima Cafenea literara a confirmat acest lucru, prin cei doi invitati, Matei Hutopila ai Stefan Ivas, care au transformat o discutie literara in momente pe care le poti analiza la nesfarait si din care poti extrage nenumarate idei. Aceasta este esenta proiectului: oameni inspirati si literatura de calitate! Din aceasta prima experienta, as putea adresa nu doar o invitatie in Librarium Palas, ci un indemn la cunoastere, literatura si inspiratie, alaturi de trei scriitori interesanti: Paul Gorban, Serban Axinte si Andrei Alecsa. De asemenea, acest indemn ramane valabil si pentru inscrierea la concursul nostru.” (Simona Padurariu, coordonator al proiectului)

Contact:

Coordonatori:

Vlad ALUI GHEORGHE, Telefon: 0746482129

Simona PADURARIU, Telefon: 0751358733

Coordonator al Departamentului de Relatii Externe, Filip HAVARNEANU, Telefon:0746921685

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.