Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
7 Apr 2014 - 10:00 - 11 Apr 2014 - 20:00
Loc: 
Centrul de Expozitii Providenta
Bilet: 
5.00
stats

Edu Funny Fest - editia a doua

Vino in perioada 7-11 aprilie 2014 la Centrul de Expozitii Providenta din Iasi la cea de-a doua editie a evenimentului „EDU FUNNY FEST”. „EDU FUNNY FEST” este primul eveniment specializat in activitati educationale nonformale, dedicate prescolarilor si scolarilor, in saptamana „Scoala Altfel- Sa stii mai multe, sa fii mai bun!”.

Scopul evenimentului este acela de a reuni si de a implica copiii, cadrele didactice si parintii in activitati care sa raspunda intereselor si preocuparilor diverse ale elevilor, sa puna in valoare talentele si capacitatile acestora in diferite domenii, si sa stimuleze participarea lor la actiuni variate, in context educativ nonformal.

Ateliere de creatie, gatit, dans, design si stil vestimentar, prezentari interactive pe teme de ecologie, sanatate, nutritie, igiena, demonstratii de incondeiat oua si olarit, demonstratii de arte martiale, workshop-uri de orientare in cariera, de interventie in situatii de urgenta dar si jocuri si concursuri sportive sunt doar o parte din activitatile la care se vor desfasura in cadrul Edu Funny Fest.

Vino pregatit cu multa energie si voie buna, noi iti vom pune la dispozitie spatiul pentru a-ti satisface curiozitatea, a-ti pune in valoare talentul sau pentru a-ti imbogati cunostintele din diferite domenii.

Pretul biletului de intrare 5 Lei

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa contactati Asociatia pentru Promovarea si Sustinerea Initiativelor de Dezvoltare Economica si Sociala, Aleea Sadoveanu 39, 700490, Iasi, jud. Iasi, Tel./ Fax 0040 232 267833, Tel. 0040 742 047829, asociatia.apsides@gmail.com, Facebook

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.