Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Expira: 
04 Feb 2015 - 08 Mar 2015
stats

Edu Funny Fest editia a III-a – apel inscrieri

Edu Funny Fest, primul eveniment specializat in activitati educationale nonformale, dedicate prescolarilor si scolarilor, se va desfasura in Saptamana „Scoala Altfel- Sa stii mai multe sa fii mai bun”, 6-10 aprilie 2015, la Centrul de Conferinte Providenta din Iasi. Organizatiile non-guvernamentale, institutile publice sau societatile comerciale care furnizeaza produse sau servicii prescolarilor si scolarilor interesate sa sustina activitati de educatie nonformala in cadrul Edu Funny Fest se pot inscrie trimitand propunerile de activitati pe adresa asociatia.apsides@gmail.com, pana la data de 8 martie.

Aflat anul acesta la cea de-a treia editie, Edu Funny Fest are scopul de a reuni si de a implica copiii, cadrele didactice si parintii in activitati care sa raspunda intereselor si preocuparilor diverse ale elevilor, sa puna in valoare talentele si capacitatile acestora in diferite domenii, si sa stimuleze participarea lor la actiuni variate, in context educativ nonformal.

Activitatile evenimentului au o tematica complexa: cultura, stiinta si tehnica, sport, cetatenie democratica, educatie pentru sanatate si stil de viata sanatos, educatie ecologica si protectia mediului, educatie rutiera, educatie pentru reactii corecte in situatii de urgenta etc. Elevii pot invata si pot experimenta toate aceste domenii intr-o varietate de forme: ateliere de creatie, dans, muzica, competitii, dezbateri, campanii de informare si de constientizare, proiecte comunitare sau schimburi de experienta.

Mai multe informatii despre editiile precedente, fotografii si parteneri gasiti pe site-ul http://edufest.ro/.

Impreuna putem sustine cele mai inovative si ambitioase proiecte din domeniul educational!

Asociatia APSIDES, Strada Costache Negruzzi, Nr. 8, Iasi Tel./ Fax: 0 232/ 267 833 Mobil: 0766 704 668 E-mail: asociatia.apsides@gmail.com

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.