anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
Experienta internationala
Expira: 
10 Nov 2014 - 30 Nov 2014
stats

'European Citizenship in Youth Work', Ungaria

Intre 15 - 21 februarie 2015, in Ungaria va avea loc cursul de formare 'European Citizenship in Youth Work’. Scop principal: cursul isi propune sa dezvolte cetatenia europeana critica si democratica si sa sprijine lucratorii de tineret in dezvoltarea si implementarea proiectelor de tineret pe tema cetateniei europene. Data limita pentru inscriere este 30 noiembrie 2014.

Toate informatiile referitoare la obiectivele, descrierea si structura cursului, precum si detaliile referitoare la profilul candidatului, se gasesc aici si aici

Inscrierea se face online prin completarea formularului de candidatura (este necesara in prealabil inregistrarea pe site-ul SALTO-Youth) la aceasta adresa.

Criterii de selectie:

- capacitate de multiplicare si informare;

- motivatie si asteptari personale;

- distributie geografica;

- abilitati lingvistice;

- experienta in organizarea si/sau implementarea a cel putin unui proiect de tineret cu dimensiune europeana;

- dorinta de implicare directa in lucrul cu tinerii si de a dezvolta viitoare proiecte Erasmus+ pe tema “cetateniei europene".

Conditii de participare:

a. Numar maxim de participanti din Romania: 2

b. Preselectia se realizeaza de catre ANPCDEFP.

c. Selectia finala la nivel european se realizeaza de catre Agentia Nationala din Ungaria.

NOTA:

1. Costurile de participare vor fi distribuite dupa cum urmeaza: costurile de transport vor fi acoperite de catre ANPCDEFP pe baza de contract, iar cele legate de subzistenta (cazare si masa) de catre organizatori.

2. Candidatii selectati trebuie sa-si avanseze sumele necesare acoperirii costurilor de transport pana la locul de desfasurare a cursului, utilizand cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasa economic, low-cost), bilet de tren  (clasa a II-a), autocar etc. Aceste costuri vor fi rambursate de ANPCDEFP in proportie de 95%.

3. Un procent de 5% din costurile de transport va fi perceput ca fiind cofinanţarea participantului la curs (si el va fi  retinut din cheltuielile de transport, la decont).

4. Agentia Nationala din Ungaria va asigura costurile privind cazarea, masa participantilor si costurile aferente programului de activitati.

Persoane de contact: Mihaela Nicolai (mihaela.nicolai@eurodesk.eu)

Informatii suplimentare

Sursa: erasmusplus.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.