eveniment
Data: 
30 Mar 2013 - 10:00 - 31 Mar 2013 - 12:00
Loc: 
Hotel Unirea
stats
Adresa: 
Piata Unirii

Gospodina de Aur 2013

Iasul are o multime de pasionati de bucatarie, care isi rasfata familia si prietenii cu deserturi minunate si conserve traditionale romanesti. Primavara aceasta, ei au ocazia de a-si demonstra maiestria in fata unui juriu de specialitate.

Pe 30 si 31 martie 2013, va avea loc cea de-a doua editie a concursului „Gospodina de Aur”, eveniment organizat anul acesta de Cuptorul Moldovencei, in cadrul Campionatului International de Gatit in Aer Liber.

Concursul va avea doua sectiuni:

  1. „Din camara gospodinei” – fiecare persoana inscrisa va putea participa cu un borcan etichetat (250g) cu ghiveci, zacusca, muraturi, dulceata sau compot,
  2. „Desertul gospodinei” – participantii vor aduce desertul (2 portii) cu care se mandresc si cu care si-au impresionat musafirii de fiecare data.

Toti pasionatii (doamne, domnisoare si domni) de bucatarie se pot inscrie la acest concurs trimitand un e-mail la adresa concurs@traistamoldovencei.ro pana pe 29 martie 2013.

In e-mail trebuie specificate urmatoarele: nume, prenume, numar de telefon, preparatul care va fi prezentat si reteta acestuia. Criteriile de evaluare ale produselor sunt: aspectul, gustul si reteta, iar pentru a participa, concurentii trebuie sa prezinte cel putin 250 g ( 250 ml dupa caz) din produs.

Incepand de sambata 30 martie, la orele 12.00 si pana duminica la ora 10.00, participantii pot aduce produsele inscrise in concurs la standul concursului Gospodina de Aur. Jurizarea va avea loc duminica 31 martie 2013, iar deciziile vor fi luate de Chef Guido de Bona, presedintele Asociatiei bucatarilor din Malta, impreuna cu doua personalitati ale Iasului.

Castigatoarele, pe langa Cupele si distinctiile primite, vor fi rasfatate cu multe premii si cadouri surpriza, iar din concurentii inscrisi pana pe 27 martie, 4 norocosi vor putea participa gratuit la un training culinar de patiserie/cofetarie cu un Chef cu notorietate si un Expert Cofetar din cadrul Campionatului.

Asadar, doamnelor, domnisoarelor si domnilor, va invit cu mare drag sa demonstrati juriului si publicului participant, ca Iasul are intr-adevar Gospodine de Aur!

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.