anunt
Expira: 
27 Oct 2012 - 03 Nov 2012
stats

Let’s Gangnam together!

Gangnam style, de la piesa originala a lui Psy pana la intreaga isterie creata: filmulete cu parodii sau impresionantele (ca dimensiune) flashmob-uri din Statele Unite sau Australia, in care avem ca protagonisti de la oameni simpli pe care chiar i-a prins “fenomenul”, la celebritati care-l ironizeaza, iar aici imi vine in minte Ai Weiwei. Dansul acesta mai putin obisnuit i-a facut pe cei de la Synergy Romania sa organizeze un flashmob la Iasi, la care invita sa participe cat mai multe persoane. Cand? Duminica, 4 noiembrie de la ora 18:00, la Palas Mall.

Imagine: 

Pentru inceput, ce este un flashmob?

Un flashmob este o adunare foarte scurta intr-un loc public, participantii efectuand o anumita actiune neobisnuita pentru o durata scurta de timp (de obicei cateva minute), dupa care grupul se raspandeste. Totul trebuie sa fie foarte spontan, asa ca inainte de inceperea evenimentului totul ar trebui sa para normal, participantii facand ceea ce ar face deobicei in spatiul in care se afla.

Ce isi propun cei de la Synergy, este simplu: sa faca lumea sa se simta bine, sa rada si chiar sa li se alature. Asteapta oameni energici, dezinhibati, care vor sa iasa din rutina gangnaming!

Ce trebuie sa faceti?

Daca doriti sa participati, pur si simplu invatati dansul (dupa mai multe tutorial-uri care vor fi postate pe pagina evenimentului) si comunicati pe adresa de e-mail ilincaroman@gmail.com daca sunteti siguri ca veti participa.
Dansul dureaza in jur de 1 minut, deoarece trebuie sa fie scurt, la obiect si amuzant. Va fi structurat pe doua parti: introducere si refren. Mai multe detalii veti primi daca decideti sa participati si mergeti la repetitie.

“E pe bune? Si cum ne sincronizam?”

Cei care vor trimite e-mail si sunt super motivati sa participe trebuie sa urmeze tutorial-urile care vor urma sa fie postate. Va fi si o repetitie inainte, in sala de sport a CNER, pe 3 noiembrie, de la ora 13:00. Deocamdata este postat doar filmuletul dupa care s-au inspirat si care va poate servi drept material.

Cei interesati pot accesa pagina evenimentului

Sursa: pagina evenimentului.

Resurse
Video: 

Psy - Gangnam Style

Psy - Gangnam Style

Ai Weiwei - Gangnam Style

Ai Weiwei - Gangnam Style

Gangnam Style Dance

Gangnam Style Dance
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.