eveniment
Data: 
8 Dec 2012 - 14:00 - 17:00
Loc: 
Libraria Carturesti Palas Mall
stats
Adresa: 
Complex Palas

Mai Bine... recicleaza

Asociatia Mai Bine vine cu o propunere inteligenta de petrecere a timpului liber: atelier de reciclare creativa cu tematica de sarbatori. Invata cum sa te bucuri de un Craciun eco simbata, 8 decembrie, intre orele 14.00 si 17.00, la Libraria Carturesti Palas.

Tot ce trebuie sa faci ca sa participi la acest atelier este sa te incarci cu multa voie buna si spirit deschis la minte, intrucit materialele din care vor fi confectionate obiectele (hirtie, sticle, capace, CD-uri si pinza veche) sint asigurate de catre organizatori. Vestea bune este ca produsele realizate vor fi valorificate ulterior de catre Asociatia Mai Bine, in scop caritabil. Asadar, de ce sa nu te distrezi, sa inveti ceva util si sa ii mai ajuti si pe altii?!  

Daca oferta Asociatiei Mai Bine ti se pare greu de refuzat, tot ce trebuie sa faci ca sa participi la acest atelier cu acces gratuit este sa trimiti un e-mail cu datele de contact si virsta la adresa contact@maibine.eu. Ulterior, vei primi un mail de confirmare. Mai trebuie sa stii ca numarul de locuri disponibile este 15, iar limita minima de virsta pentru participanti este de 14 ani.

„Reducerea consumului, reutilizarea si reciclarea” sint principiile ecologice in jurul carora este organizat acest atelier, prin intermediul caruia Asociatia Mai Bine doreste sa ii informeze pe ieseni cu privire la importanta diminuarii impactului pe care il avem asupra mediului. Activitatea se desfasoara in cadrul proiectului Cultura Civica Contemporana, finantat de Primaria Municipiului Iasi si implementat de Asociatia Mai Bine in perioada iunie-decembrie 2012.

Pentru mai multe informatii si alte proiecte marca Mai Bine, viziteaza si site-ul asociatiei: www.maibine.eu

Nu uita, chiar poti trai mai bine!

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.