eveniment
Data: 
27 Jun 2020 - 10:00
Loc: 
Microsoft Teams
stats

Multimedia și lumea artei contemporane

Universitatea Națională de Arte "George Enescu" din Iași organizează în data de 27 iunie 2020,  ora 10.00, în cadrul Proiectului CNFIS FDI-2020-0537 Artă și cercetare - provocări contemporane, workshop-ul Multimedia și lumea artei contemporane.

În cadrul acestui eveniment, ne vom bucura de prezența specialiștilor care acoperă cele trei domenii ale programului nostru academic: Muzică, Teatru și Arte vizuale. Ne vor împărtăși experiențele lor și ne vor antrena privirea în spectacolul multimedia al prezentului: 

scriitoarea și scenarista, Prof.univ.dr. Doina Ruști cu tema: Arta și banii, artistul vizual,

Prof.univ.dr. Matei Bejenaru (UNAGE) cu tema: Extensii ale corpului în arta digitală,

artistul vizual, Lector univ.dr. Andrei Cozlac (UNAGE) cu tema: Practici New Media în contextul artelor performative,

cercetător științific dr. Cătălin Crețu (UNMB) cu tema: Prolongație corporală prin gest mediat tehnologic.

Fiecare secțiune va fi urmată de către o sesiune Q&A, prin intermediul căreia ideile vor fi puse în dezbatere.

Proiectul, coordonat de prof. univ. dr. habil. Anca Ciobotaru, este dedicat atât doctoranzilor și cadrelor didactice din Universitatea Națională de Arte „George Enescu” din Iași, cât și cercetătorilor și persoanelor preocupate de cercetarea în domeniul artistic, invitând la cunoaștere reciprocă, schimb de idei, interdisciplinaritate.

Workshop-ul se va desfășura online. Accesul va fi asigurat prin intermediul platformei Office 365 și a aplicației pentru videoconferință Teams. 

Invitațiile pentru participarea la workshop prin videoconferință vor fi trimise din contul Anca.Ciobotaru@unage.ro, atât participanților care dețin conturi Teams pe domeniile UNAGE (@unage.ro, @student.unage.ro sau @student.arteiasi.ro) și care vor fi adăugați din timp în echipa workshop-ului, cât și celor care nu dețin conturi Teams - prin link trimis pe adresa de email sau postat pe Pagina de Facebook a UNAGE.

Acesta este linkul de acces pentru membrii echipei Teams Workshop - Multimedia și lumea artei contemporane, daca nu s-au logat inca in conturile Teams:
 
 
Pentru alti invitati, care nu poseda conturi Teams, linkul (invitatia) dedicata lor va fi trimisa in momentul (ziua) initierii videoconferintei.
Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.