Mesaj de eroare

Deprecated function: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in include_once() (line 20 of /home/pgomsxeh/public_html/!subdomains/vreau/includes/file.phar.inc).
eveniment
Data: 
10 Aug 2013 - 12:00
Loc: 
Sala Bar-Club a Ateneului Tatarasi
stats
Adresa: 
Str. Pictorului nr.14

“Nichita Stanescu si copiii”

Sambata, 10 august, incepand cu ora 12.00, sunteti asteptati in sala Bar-Club a Ateneului Tatarasi sa descoperiti opera lui Nichita Stanescu prin ochii copiilor, intr-o lectie deschisa de teatru: “Nichita Stanescu si copiii”, sustinuta de trupa de teatru “Thalienii”, coordonata de prof. Doina Iarcuczewicz.

“Thalienii” este trupa de teatru a Ateneului Tatarasi. Anul trecut, in cadrul editiei a VI-a a Festivalului concurs “Hai la teatru!” - Festival concurs al trupelor din scolile si liceele judetului si orasului Iasi organizat de Teatrul “Luceafarul” - a primit Premiul special anul “Caragiale” pentru spectacolul “Triptic Caragiale”. Deasemenea, doua Premii pentru interpretare au fost castigate de elevii Tudor Ostafie si Matei Farmatu pentru rolurile Inspectorul si Profesorul din spectacolul “Un pedagog de scoala noua”.

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.