anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Oferta: 
cursuri gratuite
Expira: 
25 May 2015 - 29 Feb 2016
stats

Noi activitati pentru tineri oferite de Fundatia COTE

„Ce profesie sa imi aleg? Ce imi place sa fac? Ce imi doresc de la locul meu de munca? Cum pot sa imi pun in valoare calitatile, sa ma fac apreciat? Cum pot sa-mi ating obiectivele de dezvoltare profesionala?” Cateva dintre intrebarile pe care cred ca orice tanar aflat la in preajma momentului de trecere de la etapa de elev la cea de angajat. Ne dorim ca prin activitatea de branding personal si planificarea carierei sa putem ajuta cat mai multi tineri sa gaseasca raspunsul la aceasta intrebare. Fundatia COTE ofera aceste servicii incepand din luna mai 2015 pana in februarie 2016.

Aceasta activitate este realizata in cadrul proiectului Parteneriat pentru incluziune finantat cu sprijinul financiar al Programului RO10 – CORAI, program finantat de Granturile SEE 2009-2014 si administrat de Fondul Roman de Dezvoltare Sociala. 

Proiectul este derulat de un consortiu de 9 institutii – Fundatia „Alaturi de Voi” Romania-promotor, in parteneriat cu DGASPC Iasi, DGASPC Vaslui, Asociatia Alternative Sociale, Asociatia Salvati Copiii, Fundatia COTE, Fundatia Bethany, Fundatia Star of Hope Romania si Fundatia World Vision Romania, birourile Iasi si Vaslui, si propune activitati complexe pentru imbunatatirea integrarii sociale si profesionale a tinerilor cu varste cuprinse intre 16-29 ani, din grupuri vulnerabile din jud. Iasi, Vaslui, Constanta si Mures, in special din mediul rural.

Sursa: ma-implic.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.