anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
Experienta internationala
Expira: 
20 Oct 2014 - 31 Oct 2014
stats

Seminar in Italia: Educatia nonformala

Seminarul isi propune impartasirea la nivel european a valorii invatarii nonformale in intregul proces de educatie a tinerilor si intelegerea modului in care participarea in activitati nonformale ar putea influenta abilitatile tinerilor in gasirea unui loc de munca. Data limita pentru inscrierea online este: 31 octombrie 2014. 

Informatii detaliate referitoare la acest seminar (descriere, profil candidat, obiective etc.) se pot accesa la urmatoarea adresa.

Criterii de selectie:
- capacitate de comunicare, informare si formare;
- motivatie personala si profesionala;
- experienta in domeniul invatarii nonformale;
- distributie geografica;
- abilitati lingvistice.

Inscrierea se face online prin completarea formularului de candidatura (este necesara in prealabil inregistrarea pe site-ul SALTO-Youth) la adresa.

Conditii de participare:
 a. Numarul maxim de participanti din Romania: 2
 b. Preselectia nationala se realizeaza de catre ANPCDEFP.
 c. Selectia finala la nivel european se realizeaza de catre Agentia Nationala din Italia.

NOTA:
1. Costurile de participare vor fi distribuite dupa cum urmeaza: costurile de transport vor fi acoperite de catre ANPCDEFP pe baza de contract, iar cele legate de subzistenta (cazare si masa) de catre organizatori.
 
2. Candidatii selectati trebuie sa-si avanseze sumele necesare acoperirii costurilor de transport pana la locul de desfasurare a cursului, utilizand cel mai ieftin mijloc de transport: bilet de avion (clasa economic, low-cost), bilet de tren (clasa a II-a), autocar etc. Aceste costuri vor fi rambursate de ANPCDEFP in proportie de 95%.
 
3. Un procent de 5% din costurile de transport va fi perceput ca fiind cofinanţarea participantului la curs (si el va fi  retinut din cheltuielile de transport, la decont).
 
4. Agentia Nationala din Italia va asigura costurile privind cazarea, masa participantilor si costurile aferente  programului de activitati.

Persoane de contact: Mihaela Nicolai (mihaela.nicolai@eurodesk.eu)

Informatii suplimentare

Sursa: erasmusplus.ro

 

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.