anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
initiere in fotografie
Expira: 
13 Nov 2014 - 15 Dec 2014
stats

Take Control of Your Camera

Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi, prin Compartimentul American Corner, va propune un nou curs de initiere in arta fotografiei, Take Control of Your Camera. Cursul, sustinut de voluntarul Cosmin Lita, va imbina notiunile teoretice de fotografie cu activitatea practica si va raspunde intrebarilor de ordin tehnic si estetic.

Pe parcursul a patru saptamani, participantii se vor familiariza cu elementele de baza ale teoriei fotografice, atat cele care tin de aparatul foto, cat si cele legate de arta compozitiei fotografice, pentru a putea realiza fotografii corecte din punct de vedere tehnic si compozitional.

Cursurile sunt gratuite si vor avea loc in perioada octombrie – decembrie 2014, in fiecare luni, de la ora 14.30, la sediul bibliotecii, Compartiment American Corner. Grupele vor fi formate din maximum 10 participanti. Inscrierile pentru urmatoarele grupe continua pana pe data de 15 decembrie 2014.

Pentru inscrieri si alte informatii ne puteti contacta la telefon 0758804011, e-mail: american.corner@gmail.com sau direct la Compartimentul American Corner, Biblioteca Judeteana „Gh. Asachi” Iasi (Bd. Stefan cel Mare, nr. 8-10, in incinta Galeriilor Comerciale Stefan cel Mare).

Va asteptam sa redescoperiti pasiunea pentru fotografie alaturi de Cosmin Lita si de alti pasionati asemeni voua.

Cursurile de fotografie „Take Control of Your Camera” se desfasoara in cadrul proiectului „Volunteers Shine” al Bibliotecii Judetene.

Sursa: comunicatul de presa

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.