anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Expira: 
11 Aug 2014 - 30 Sep 2014
stats

Ziua Educatiei Nonformale 2014

In octombrie nonformalul iese pentru a patra oara in strada! Sau vine in scoala, in firma sau la muzeu … sau in oricare alt loc pe care ti-l imaginezi educativ! 10 - 11 octombrie 2014, doua zile ca oricare altele sau… O zi cat doua in care va propunem sa promovam impreuna educatia nonformala! La... Ziua Educatiei Nonformale! Ideea este foarte simpla: vrem sa invitam toate organizatiile/institutiile si toti oamenii, care cred in beneficiile invatarii nonformale si care practica activitati si metode in context nonformal, sa realizeze in aceasta zi evenimente vizibile in comunitatile din intreaga tara sub umbrela mare a evenimentului Ziua Educatiei Nonformale.

ZEN 2013 ne-a incantat cu...

...126 evenimente
... 257 activititati
... 36 judete
... sute de organizatori si facilitatori, mii de participanti…
Asa ar putea fi rezumata in cifre cea de a treia editie a Zilei Educatiei Nonformale (curios sa afli mai multe... click AICI)

ZEN 2014 duce traditia mai departe

De ce? Pentru ca vrem sa facem cunostinta publicului larg cu educatia nonformala
Unde? In orice comunitate din intreaga tara
Cand? 10 si 11 octombrie 2014 (si noaptea dintre)
Cine? Oricine este interesat sa promoveze activ educatia nonformala. Chiar si tu!
Cum? Prin activitati si metode de educatie nonformala organizate in aceste doua zile (si o noapte) in diverse locatii si contexte  

Ce se va intampla?

Se poate realiza o varietate larga de activitati, de la activitati mici, punctuale, in diferite spatii, la evenimente stradale, mai mari, cu activitati care mai de care mai diverse. Doar imaginatia este limita si faptul ca trebuie sa fie activitati de educatie nonformala.

Ateliere de origami si quilling, piese de teatru forum, proiectii de filme, mini training-uri, expozitii de fotografie, cafenele publice, dezbateri, evenimente de promovare a educatiei nonformale, vanatori de comori, city quest-uri…
... sunt doar cateva din multele exemple de activitati care ar putea sa fie realizate in cea mai nonformala zi a anului!

Interesat sa duci ZENul la tine in comunitate?

Atunci te rugam frumos sa introduci evenimentul/ activitatea pe care doresti sa o desfasori pentru ZEN in calendarul de evenimente disponbil la www.nonformalii.ro/evenimente (click pe butonul de “http://www.nonformalii.ro/evenimente/propune-eveniment” – nu uita la sectiunea “Evenimente umbrela” sa alegi “Ziua Educatiei Nonformale 2014"). Pentru a putea adauga un eveniment trebuie sa fiti inregistrat pe site, pentru a avea cont (clik pe butonul “Inregistrare” si urmariti pasii descrisi).

Haideti sa vedem cum se mobilizeaza nonformalii! Sa aratam ca se poate mai bine! Prin implicare, voluntariat, efort comun si dedicatie! Pentru ca nonformalul merita sa fie si in comunitatea ta!

Descarca logo-ul ZEN (format .jpg) aici.
Descarca logo-ul "Tot educatie. Nonformala" (format .jpg) aici.
Descarca logo-ul "Tot educatie. Nonformala" (format .png) aici.

Adresa: IN TOATATARA!

Organizator: Orice organizatie, institutie sau grup informal interesat de nonformal

Persoane de contact: Irina Pilos, 021 2010769

Sursa: nonformalii.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.