anunt
Disponibilitate: 
Proiecte
Nivel cariera: 
Entry-level
Mid-level
Oferta: 
premii in valoare totala de 3000 de euro
Expira: 
24 Jun 2014 - 17 Aug 2014
stats

Concurs pentru propuneri de schite de scenariu video

Intrucat vacanta de vara a inceput si tot mai multi europeni aleg sa isi petreaca concediul in afara tarii, Comisia Europeana a lansat un concurs pentru propuneri de schite de scenariu video, pentru a creste gradul de informare cu privire la cardul european de asigurari sociale de sanatate (CEASS). Concursul se desfasoara in perioada 24 iunie - 17 august 2014, iar conceptul castigator va fi dezvoltat si produs ca videoclip care va fi utilizat in continuare pentru a promova CEASS.

Conditii de participare 

- Participantii sunt rugati sa trimita un rezumat al povestii propuse de ei, care sa nu depaseasca 250 de cuvinte.

- Propunerile de schite de scenariu trebuie sa fie trimise sub forma unor ilustratii, care sa spuna povestea CEASS respectand ordinea cronologica (de exemplu).

- Schita de scenariu trebuie sa aiba intre 6 si 16 cadre ilustrate, din care sa reiasa povestea cardului european de asigurari sociale de sanatate. De asemenea, sub fiecare ilustratie trebuie inclus si un rezumat explicativ al actiunii.

- Daca este necesar pot fi incluse si bule (pentru conversatie si/sau exprimarea gandurilor).

Textul materialelor trimise trebuie sa fie intr-una din urmatoarele limbi: engleza, franceza, germana.

Mesaje-cheie
Povestea si imaginile propuse de voi ar trebui sa reflecte ideea din spatele cardului european de asigurari sociale de sanatate si sa transmita cel putin unul dintre urmatoarele mesaje-cheie:

- Asteptati-va la neasteptat (atunci cand sunteti in vacanta sau calatoriti in Europa)

- CEASS este gratuit

- Cresterea gradului de constientizare a CEASS in randul medicilor si in domeniul sanatatii (concentrarea atentiei mai degraba pe cei care ofera asistenta medicala decat pe beneficiarii serviciilor medicale)

Premii 
Juriul va alege trei castigatori, care vor primi 1.500, 1.000 si, respectiv, 500 de euro. De asemenea, conceptul castigator va fi dezvoltat si produs ca clip video, ce va fi utilizat pentru a promova cardul european de asigurari sociale de sanatate.

Detalii complete privind regulamentul concursului sunt disponibile pe pagina dedicata acestei competitii.

Sursa: eurodesk.ro

Iti place ce tocmai ai terminat de citit?
Aboneaza-te prin email sau RSS ca sa fii la curent cu noutatile de pe site.